Hogyan lépteti ki a briteket Boris Johnson az EU-ból?

2019.07.24. 11:26

Egyelőre csak azt tudjuk az új brit miniszterelnökről, hogy biztosan lezavarja a brexitet. De vajon mi a módszere? Határra épített fal? Hidrogén-peroxid? Drezda bombázása? Szavazz!

Hogyan lépteti ki a briteket Boris Johnson az EU-ból?

Ez itt az Azonnali hét kérdése rovata, ahol minden héten felteszünk egy friss, aktuális kérdést mindenféle vicces és komoly válaszokkal!

2019. július 23-án kiderült, hogy Boris Johnson lesz az Egyesült Királyság következő miniszterelnöke. A konzervatív politikus, egy Churchill-életrajz szerzője, London egykori polgármestere és a britek kedvenc hőbörgője különösebb programot nem ígért azon kívül, hogy akármi is történik, ő kilépteti a briteket az Európai Unióból. 

A nyilatkozatai sem szóltak eddig különösebben másról: amikor a családi botrányáról kérdezték, az elől is épp olyan magabiztossággal tért ki, mint amikor el kellett magyaráznia, mit kell látnia a szemükben az Unió tárgyalóinak. Ígérete szerint október 31-én már kint lesznek akár megegyezés nélküli kilépés árán is, és szerinte minden feltétel adott ehhez.

Mivel konkrétumokat nem mondott, nem is lehet más a hét kérdése, mint hogy mi lesz Boris Johnson nagy húzása a brexit érdekében?

Hamarosan itt a szavazás, de először is mindenki nézze meg Boris Johnsont, ahogy a parlamenti válogatott színeiben futballmeccset játszik!

Hogy lépteti ki BoJo az országot úgy, hogy az ne járjon kifejezetten rosszul? Szavazd meg!

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek