Egy fekete nő lesz az új 007-es ügynök

Szerző: Fekő Ádám
2019.07.15. 07:21

De nem, nem James Bond lesz, hanem csak a számot kapja meg a hírek szerint Lashana Lynch.

Egy fekete nő lesz az új 007-es ügynök

A Daily Mail nagyon belsős filmes információkra hivatkozva azt állítja, egészen váratlan fordulatot vesz a következő James Bond-sztori: a forgatókönyv szerint a visszavonuló James Bond helyére nem csak fekete ügynök lép, de csak hogy teljesen kiakassza a világ egy részét, egy nő is! Az új film sztorija szerint Bond ugyanis Jamaikán éli nyugdíjaséveit, helyette

a Lashana Lynch által alakított karakter lesz a 007-es ügynök, aki Bond visszavonulása után megkapja a legendás sorszámot.

Az újság azt is tudni véli, hogy Bond M névre hallgató főnöke a szokásos hangnemében hívja be 007-es ügynököt, és itt meglepő módon majd a történelemben először nem egy öltönyös férfi érkezik az irodába, hanem Lynch.

Tehát új James Bond nem lesz, a visszavonult titkosügynököt továbbra is Daniel Craig alakítja majd.

A továbbiakban máshogy kell majd számolni az ügynököket: James Bondból továbbra is csak tizenkét darab lesz, 007-es ügynökből viszont már tizenhárom.

Arról egy ideje éles viták mennek, hogy legyen-e ezúttal fekete színész a világ legkevésbé titkos titkosügynöke: egy ideig Idris Elba tűnt a befutónak a szerepre. A kozervatív bondisták szerint már ez is hülyeség, hiszen James Bond mindigis fehér férfi volt, a nyitottabbak szerint viszont itt egy teljes egészében kitalált, ráadásul a korral amúgy is kicsit mindig változó karakterről van szó, amibe bőven belefér az is, hogy fekete. 

FOTÓ: Lashana Lynch / Instagram

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek