Melyik szomszédunkat szereted a legjobban?

2019.07.12. 15:05

Annyi remek hely veszi körül Magyarországot, nem? De itt az ideje igazságot tenni abba, hol számíthatunk a legtöbb jóra, ha átlépjük a határt!

Melyik szomszédunkat szereted a legjobban?

Ez itt az Azonnali hét kérdése rovata, ahol minden héten felteszünk egy friss, aktuális kérdést mindenféle vicces és komoly válaszokkal!

Bármennyire is magas labda, nem Vágási Feri vagy Kutya között kell választani eheti kérdésünkben, hanem egy őszies időjárás ellenére igazán nyári ügyben fontos döntést hozni:

a Magyarországgal szomszédos országok közül melyik ország a kedvenced?

Elsőre persze könnyű lenne rávágni, hogy utáljuk az összeset, de most képzeljük el egy rövid pillanatra, hogy olyan országban élünk, aminek nem szakították el a kétharmadát száz évvel ezelőtt, és szigorúan azt nézzük, hova a legjobb átugrani. Ezért szigorúak vagyunk: bármennyire is fáj, még Csíkszereda és a szuperjó Kolozsvár is Romániához tartozik, tehát ha Székelyföld vagy a Délvidék szépségei mozgatnak meg, akkor a hivatalos országhatárok szerint kell szavaznod. 

Minden szempont ér: tetszhet a nyelv, lehetnek ott rokonaid, rajonghatsz valamelyik politikusért, szóval tényleg bármi. Sőt, szavazhatsz az alapján is, hogy melyik országot utálod a legkevésbé, de az azért elég unalmas lesz, hiszen mind tudjuk, hogy Ausztriát!

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek