+++ MIBEN FEJLŐDJÜNK, MIRŐL ÍRJUNK? MONDD EL A VÉLEMÉNYEDET AZ AZONNALIRÓL! +++
Szerző: Fekő Ádám
2019. június 28. péntek, 10:58
Bár az önkormányzat szerint pár óvintézkedés mellett alkalmas a stadion rendezvényekre, a klub nem meri ott vendégül látni a montenegrói ellenfelét az Európa Ligában.

Ahogy arról írtunk, nagyon súlyos problémák vannak a 2018 novemberében átadott székesfehérvári focistadionban: a vízben nagyon nehezen kiirtható baktériumot találtak, ami miatt a csapvízből egy ideje egyáltalán nem fogyaszthatott senki. A probléma már az átadáskor is jelen volt, a hírek szerint több dolgozó hasmenéssel is küszködött, de a helyzet mostanra odáig eszkalálódott, hogy a MOL Fehérvár FC közleményben tudatta, hogy igazak voltak az Azonnali információi, és

 

az Európa Liga július 18-i első selejtezőkörét Felcsútra viszik.

 

Bár Székesfehérvár önkormányzatának közleménye szerint a probléma csak a főépület víztározójában van jelen, tehát a lelátón például nincs, és óvintézkedések mellett alkalmas rendezvények megtartására a MOL Aréna Sóstó, a klub inkább nem vállalt a játékosaira veszélyes egészségügyi kockázatot.

 

„Ahogyan azt a Székesfehérvár Önkormányzata által a mai napon kiadott közlemény is elismeri,

 

a főépületben található öltözőblokkok nem használhatóak rendeltetésszerűen, így az üzemszerű és kockázatmentes működés nem biztosított a sportolók, a szakmai stábok, a játékvezetők és a mérkőzés szervezésében résztvevő egyéb szereplők részére sem.

 

A közlemény továbbá úgy fogalmaz az öltőzők használhatósága is biztosított lehet az első tervezett hazai mérkőzés időpontjáig tehát pillanatnyilag nincsen garancia arra, hogy a probléma valóban megnyugtatóan megoldásra kerül” – áll a Vidi közleményében.

 

A klub elnézést kért a szurkolóktól is, de hangsúlyozta, hogy a lehetséges rendezési és egészségügyi kockázatokat felmérve nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne átgondolt, felelős döntés szülessen. 

 

Egyelőre nem tudni, ki a felelős azért, hogy fertőzőtt víz folyi a stadion csapjaiból, de az önkormányzat ígérete szerint a létesítmény helyzete, a tisztánlátás érdekében egyébként szóba fog kerülni azon a más témában összehívott rendkívüli közgyűlésen is, amelyet jövő héten  MOL Aréna Sóstón tart majd a képviselőtestület.

 

Ennek értelmében a július 11-i FK Zeta-MOL Fehérvár FC visszavágója júlis 18-án Felcsúton lesz a Pancho Arénában.

 

FOTÓ: Facebook / MOL Aréna Sóstó

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Fabrizio Piscitelli 53 évet élt, de az SS Lazio legnagyobb ultracsoportjának vezéreként hagyott örökségével még sokáig fog küzdeni a futball.

Kik szavazhatnak az önkormányzati választáson? Mi kell ahhoz, hogy ajánlhasd a kedvenc polgármesterjelöltedet? Tudsz-e máshol szavazni, mint a lakóhelyed? Összeszedtük.

Ez pedig nem jó jel a német ipari teljesítményre nagyban alapozó magyar gazdaságnak sem.

Az '56-os magyar szabadságharc leveréséről is ismert Ivan Konyev szobrát vörös festékkel öntötték le, a polgármester szerint maradhat úgy, ahogy van.

Ez a fotó önmagában érdekes képet fest a kapitalizmusról.

A hét kérdése

Miből néznéd ki, hogy valójában nem is létezik? Vagy mi az, amiről kifejezetten szeretnéd, hogy ne létezzen? Szavazz, és kiderül, mekkora a klubod!

Azért ide elnéznénk

Figyelemfelhívó bringatúra Budapestről Szentendrére augusztus 24-én délelőtt.

Beszéddel is készül. Augusztus 24-én, a pesti Jelen bisztróban.

Dumbledore wouldn't let this happen. Augusztus 31-én délután, Budapesten.

Gellért Ádám ad elő a Clio Intézet estjén szeptember 4-én.

Tokaj-Hegyalja legszebb falujában szeptember 13-án végig lehet kóstolni a helyi borászatok legjobb borait.

Ezt is szerettétek

Mire elég, ha Zuzana Čaputová elnök azt mondja magyarul, hogy köszönöm? Jarábik Balázs felvidéki elemző elmagyarázza.

A Coca-Cola ugyanolyan politikai termék, mint a Fidesz. Kár, hogy az előbbinek a magyar ellenzék is bedőlt, írja Techet Péter.

A véleménybuborékok ártanak jobban a demokráciának, vagy pártízezer „hülye” szavazó?

Az Azonnali birtokába kerültek a 2018-as szerződéseik: volt, ahol a kutatási pénznek nevezett összegből focipályát újítottak fel. Hogy mi?! Tényfeltárás!

Twitter megosztás Google+ megosztás