Gyurcsány: Klára a 12 DK-s képviselő egyike. Se több, se kevesebb

2019.06.25. 11:00

Gyurcsány-e még a főnök a DK-ban és a családban, azután, hogy a felesége, Dobrev Klára láthatóan a kezébe vette a párt előválasztási ügyeit? Megkérdeztük!

A szóvivő is sokat szerepel, mégse ő a főnök 

– mondta Gyurcsány Ferenc DK-elnök az Azonnalinak arra a kérdésre, hogy ő-e még a főnök a pártban, hiszen felesége, Dobrev Klára jelentette be a DK által támogatott Kálmán Olga főpolgármester-jelöltségét, aki bevallása szerint elsősorban Dobrevvel és nem Gyurcsánnyal beszélte ezt meg.

Gyurcsányt a Móricz Zsigmond körtéren, rajongóival való találkozása (erről is érdemes megnézni az Azonnali művészvideóját!) után kaptuk el egy gyors videóinterjúra. A felesége pártbeli szerepvállalásával kapcsolatban még azt mondta: „Klára a 12 képviselő (DK-s parlamenti és európai parlamenti képviselő) egyike. Se több, se kevesebb.”

Azt is megkérdeztük, miért higgye el nekik bárki, hogy tiszteletben tartják az előválasztás eredményét, hiszen az addig általuk is támogatott Karácsonyra is csak ráindították Kálmán Olgát.

Válaszok a családi szerepekről és a budapesti politikáról a videóban!

Bakó Bea
Bakó Bea az Azonnali alapító-főszerkesztője

EU-jogász. 2021 márciusa óta anyasági szabadságon.

olvass még a szerzőtől
Bukovics Martin
Bukovics Martin az Azonnali alapító-főszerkesztője

Német anyanyelv, gradišćei gyökerek, pécsi szőlő, olasz parkolási bírságok. Az Azonnalitól való távozása óta itt olvasható: Gemišt

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek