Karácsony: Gyurcsányt nem én rehabilitáltam, hanem a választók

2019.06.22. 20:05

Kiderült volna a zuglói parkolásmutyi akkor is, ha nem kezd el ezzel foglalkozni a nyilvánosság? Lehet-e Gyurcsánnyal leváltani Orbánt, és ha igen, érdemes-e? Megérte-e szétrobbantani az LMP-t? Miért nem vág vissza Gyurcsánynak, aki szinte naponta szólogat be neki? Karácsony Gergely, az MSZP-P főpolgármester-jelöltje elmondja. Videó.

Javában tart az ellenzéki előválasztás Budapesten, ahol arról szavazhatnak a budapestiek, hogy ki legyen a fideszes Tarlós István ellenfele az őszi önkormányzati választáson. A második fordulóban végül három jelölt indult: a momentumos Kerpel-Fronius Gábor, a DK által támogatott Kálmán Olga és az MSZP-P jelöltje, Karácsony Gergely zuglói polgármester.

Karácsony Gergellyel a Széll Kálmán téren találkoztunk, ahol többek között arról kérdeztük, hogy miért tartózkodott a zuglóiaknak előnytelen parkolási tenderről szóló szavazáson, hogy szerinte megérte-e szétrobbantani az LMP-t, és hogy

érdemes-e Gyurcsány Ferenccel karöltve leváltani Orbán Viktort.

Arra is kíváncsiak voltunk, hogy a mostanában vele szemben eléggé csipkelődő Gyurcsánynak egyébként miért nem szól vissza, miért nem áll bele a vitákba; illetve hogy szerinte manapság rossz hely-e Budapest.

Karácsony összegzése szerint ő évek óta ugyanazt mondja, és az idő őt igazolta mindenben.

Szavazni szerda délig tudnak a budapesti lakosok az előválasztáson, a helyszínekről és az egyéb tudnivalókról itt írtunk.

Az Azonnali az előválasztásban részt vevő mindhárom jelöltet felkérte egy ehhez hasonló vagy pont ilyen videós interjúra, a momentumos Kerpel-Fronius Gáborral készült anyagunkat hamarosan láthatjátok, a DK támogatásával induló Kálmán Olga nem vállalta a szereplést.

Pintér Bence
Pintér Bence az Azonnali külsős munkatársa

Nappal újságíró a győri Ugytudjuknál; éjszaka fantasztikus irodalomról író blogger.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek