Melyik béna strandkaját gyűlölöd a legjobban?

2019.06.16. 17:44

Itt a nyár, itt a strandszezon, itt az idő elámulni azon, hogy hol tart még mindig a magyar gasztronómia.

Melyik béna strandkaját gyűlölöd a legjobban?

Ez itt az Azonnali hét kérdése rovata, ahol minden héten felteszünk egy friss, aktuális kérdést mindenféle vicces és komoly válaszokkal!

Ha néztél már be strandbüfé belsejébe, és fordult fel a gyomrod, eheti kérdésünket neked szánjuk!

Mivel meleg van, ezért aki teheti, elhagyja a városi betontengert, és valami vízpart közelébe húzódik, ez Budapestről nézve is nyilvánvaló, ha megnézzük a bedugult M7-est, a strandok körüli parkolókat, ahol gyakorlatilag nem lehet parkolni, és a strandokat magukat, ahol egy törölköző lerakására árnyékban reggel kilenckor már semmi esély nincs. („Hol lesz árnyék, papa? Ezt te szoktad tudni!”)

Az igazi tragédia azonban dél körül, a büféknél álló kilométeres sorokban érhet minket, ahol mind, akik ott állunk, tudjuk, hogy a végzetünk valami iszonyatosan túlárazott, a legtöbb esetben ugyanakkor rossz kaja lesz, a lángos és a palacsinta ELFOGYOTT! (áll egy papírtáblán az ablakban), aztán hüledezhetünk azon, hogy ezt 2019-ben valaki el próbálja adni, te meg megveszed.

És mivel a gasztroforradalom még nem ért el minden strandra, vagy éppen elért, de ez idegesítő, ezért feltesszük a kérdést:

melyik retró vagy új strandkaja idegesít fel a legjobban? Válasszatok!

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek