+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
2019. június 15. szombat, 07:25
Nehogy lemaradj bármiről is! Olvasd cikkeinket jóval előbb, mint mások!

Kedvenc internetes webkikötőtök innovatív újdonsággal bővíti szolgáltatási portfólióját: mostantól kérhetsz tőlünk értesítéseket is a böngésződben, hogy lásd, ha megjelent nálunk egy cikk. Méghozzá azonnal. Ez a szolgáltatás természetesen éppen úgy ingyenes, mint a heti háromszori hírlevelünk, a Reggeli fekete.

 

És ez hogyan működik?

 

Úgy, hogy mostantól nemes egyszerűséggel megkérdezzük tőled, kérsz-e értesítéseket tőlünk. (De csak egyszer, éspedig akkor, amikor a szolgáltatás élesítése után először megnyitottad az Azonnalit.) Ha kérsz, akkor értelemszerűen kérsz, ha nem, akkor nem.

 

NE LEPŐDJ MEG, HA EZ FOGAD

 

És utána?

 

Utána a biztonság kedvéért a böngésződ is megkérdezi tőled ugyanezt. Ez kicsit olyan, mint az egyházi esküvő a polgári után, érdemes ugyanazt válaszolni a kérdésre.

 

HA KELL ÉRTESÍTÉS, ENGEDÉLYEZD ŐKET

 

Hogyan tudom meg, hogy sikerült feliratkoznom?

 

Úgy, hogy megjelenik majd egy értesítés róla a jobb alsó sarokban.

 

NEKÜNK SIKERES OLVASÓINK VANNAK

 

Mi van, ha mégis/mégse kérek?

 

Lett egy rózsaszínű gomb a fejléc jobb felső sarkában, ahol tetszőlegesen ki- és bekapcsolhatod, hogy kérsz-e értesítéseket. Ha kapod már őket, és rákattintasz, akkor leiratkozol róluk, ha viszont még nem próbáltad ki, és rákattintasz, majd jönnek szépen sorban!

 

HOSSZAS WORKSHOPMUNKA ELŐZTE MEG A SZÍNVÁLASZTÁST

 

Működik? Nem működik?

 

Tetszik? Nem tetszik? Baj van vele? Csúnya lett az oldal? Kéred vissza a régi Azonnalit? Írj a hello kukac azonnali pont hu-ra!

 

További jó Azonnali-olvasást mindenkinek!

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Noha a horvát belügyminisztérium továbbra se engedélyezné a tengerparti városnak a magyar időkben használt trikolórt, a baloldali többségű közgyűlés egy trükkel megkerülte Zágrábot.

Az Azonnali úgy tudja, Eszes Ádám nem a jobbikos kilépési hullámmal összefüggésben távozik a Jobbik portáljától.

Az egészségügyi tanácsnok szerint a budafokiak több, nem egészen konstruktív megjegyzést tettek az ehhez szükséges megállapodáshoz, így elhúzódott minden.

A Dél-dániai Egyetem kutatóinak robotja ráadásul pontosabban is tesztel, mint az emberek.

Ismételten több mint százzal csökkent az aktív esetszám, mivel 140 gyógyultra csak 23 új megfertőzés jutott.

A hét kérdése

Hiába vagyunk EU-tagok, a járvány előtti határforgalmat először nem valamelyik uniós szomszéddal, hanem a nem EU-tag Szerbiával állítottuk vissza. Mi ennek az oka? Szavazz!

Azért ide elnéznénk

Ki nyerheti az amerikai elnökválasztást? Szakértők vitatják meg az American Corner május 28-i eseményén!

Saját kézzel lehet levendulát szedni a kevélyhelyi levendulamezőn. Aki kipróbálná, június 5. és 14. között teheti
meg Pilisborosjenő mellett!

Ezt is szerettétek

Sepsiszentgyörgy polgármestere, Antal Árpád szerint nem igaz, hogy a székelyek még nem értek meg az önállóságra. Podcast!

Mi áll Klaus Johannis román államelnök magyarellenes kirohanása mögött? Podcast.

Akár az egészségügynek, akár a gazdaságnak akarnak kedvezni a politikusok, katasztrofális következményekbe futnak bele.

Fogadják el a munkavállalók, hogy a közelgő válság miatt komoly áldozatokat kell hozniuk az állásukért – legalábbis az Iparkamara elnöke, Parragh László szerint. De mit szólnak ehhez a szakszervezetek?

Sok felvidéki városba a magyar polgármesterek hívták be a megszálló csehszlovák katonákat. Itt a Trianon 100 podcast harmadik része.

És a koronavírus-járvány, vagy az azt követő válság kezelése lehet majd a 2022-es kampány fő témája? Böcskei Balázs és Mráz Ágoston Sámuel a Helyzetben!

Hogyan élik meg a koronavírus-járványt a különböző generációk? Kiknek a legnehezebb most, és miért jött elő a nyugdíjasbashing?

Twitter megosztás Google+ megosztás