A Rammstein énekese bemosott egy nagyot bunkó férfitársának, most testi sértéssel vádolják

Szerző: Petróczi Rafael
2019.06.12. 18:15

A Rammstein énekese lehet, még az állkapcsát is eltörte annak a férfinak, aki lényegében lekurvázta a társaságában tartozkódó hölgyet egy ötcsillagos müncheni hotelben.

A Rammstein énekese bemosott egy nagyot bunkó férfitársának, most testi sértéssel vádolják

A Rammstein csak nemrég kezdte a nemes egyszerűséggel Rammstein nevű új lemezüket bemutató turnékörútját, máris kitört a balhé a zenekar körül. A tabudöntögetésben és provokációban amúgy is profi németek azonban most nem önszántukból kerültek a média kereszttüzébe.

Ahogy a Süddeutsche Zeitung megírta, a Rammstein énekese, Till Lindemann a június 8-i müncheni koncert után fizikai atrocitásba keveredett a Bayerischer Hof ötcsillagos luxushotel bárjában egy szintén ott tartózkodó vendéggel.

A szemtanúk szerint Till a vele összeszólalkozó 50-es éveit taposó férfit a könyökével arcon ütötte, akinek eleredt az orra vére, talán az állkapcsa is eltörött.

A vérző férfi ezt követően testi sértés vádjával feljelentette az énekest.

Az eset háttere, hogy a bántalmazott férfi állítólag – miután Till visszautasította, hogy az szelfit készíthessen vele – sértő megjegyzéseket tett a Lindemann társaságában tartózkodó nőre, lényegében lekurvázva őt. A Lana nevű hölgy a Bild című bulvárlapnak úgy nyilatkozott, hogy a hamburgi férfi félreérthetetlenül azt mondta neki, ő duplaannyit fizetne érte, mire Till Lindemann bocsánatkérésre szólította fel őt. A férfi ezt követően ökölbe szorított kézzel távozásra akarta bírni az énekest, aki erre válaszul illette könyökével a férfi arcát.

Az ügy kapcsán megszólalt Sophia Thomalla modell, Till volt barátnője, aki azóta már a török Beşiktaş focicsapat kapusának, Loris Karius-nak a párja. A színészként is karriert befutó Sophia szerint Till a legilledelmesebb férfi, akit ismer. 

„Nem tudom, mi borította ki, de ha ennyire kiakadt, megvolt rá az oka.”

Sophia, miután felvilágosították az incidens részleteiről, hozzáfűzte: amit a Tilléket provokáló majd feljelentő férfi csinált, az a legkevésbé férfias dolog, amit el tud képzelni.

A rendőrség megerősítette, hogy az eset megtörtént, ám a nyomozás részleteiről nem adtak információt.

NYITÓKÉP: Sven Mandel / Wikimedia Commons

Petróczi Rafael
Petróczi Rafael az Azonnali korábbi újságírója

A Budapesti Corvinus Egyetemen végzett politológusként. Az Azonnali gyakornoka, majd belpolitikai újságírója volt 2017-2021 között.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek