Kit látnál még az ellenzék budapesti előválasztásán? Szavazz!

2019.06.06. 15:26

Ha már Kálmán Olga is feltűnt, itt az ideje, hogy átszakadjon az a gát, és minimum tíz név összejöjjön az ellenzék potenciális jelöltjeit tartalmazó listára!

Kit látnál még az ellenzék budapesti előválasztásán? Szavazz!

Ez itt az Azonnali hét kérdése rovata, ahol minden héten felteszünk egy friss, aktuális kérdést mindenféle vicces és komoly válaszokkal!

Legyünk őszinték: élő embert nem érdekelt május 27-ig a budapesti ellenzéki előválasztás. Ott volt egy Karácsony Gergely és egy Puzsér Róbert, Karácsony megverte volna Puzsért, aki aztán megküzdhetett volna Tarlós Istvánnal, minimum szoros eredményt hozva. Aztán valami megváltozott, és hirtelen azon kaptuk magunkat:

az ellenzéki előválasztás a világ legjobb bulija!

Egy olyan buli, ahol mindig történik valami, ráadásul olyan, amire élő ember nem számítana! Nem elég, hogy Puzsér kiszállt az előválasztásból, majd kiállt mögüle az LMP és a Jobbik, hogy aztán a megmondóember ennek ellenére teljesen függetlenül is elinduljon, a Momentum húzott egy nagyot azzal, hogy egyedüliként belülről tudott szerezni egy jelöltet Kerpel-Fronius Gábor személyében. Rögtön izgalmasabbá vált az előválasztás, de akkor még senki nem látta előre, hogy megjelenik az ország legnagyobb showmanje, a május 26-án este főnixmadárként újjászületett Gyurcsány Ferenc, illetve DK névre hallgató pártja, és bejelentette, hogy Kálmán Olgát jelölik Budapest főpolgármesterének!

Mivel az Azonnalinál mindig rotyog az ötletbogrács, azonnal rájöttünk, hogy itt nem szabad vacakolni, és ki kell bővíteni az ellenzéki előválasztás névsorát, hiszen annyi név van még, ami nem került szóba: ott van a mai nap bulvárhírét szállító Demcsák Zsuzsa új férje, az Indiából érkező Krishan, aki már most sokat tett le az asztalra! De ki ellenezné Veiszer Alinda indulását? Esetleg egy jó Schmuck Andort?

Összegyűjtöttük a legjobbakat, szavazz!

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek