Azonnalis videóval csábítaná el az LMP szavazóit a Momentum

Szerző: Kulcsár Árpád
2019.05.22. 19:40

Elkísértük Cseh Katalint Szegedre, és az ebből született riportot most az LMP ellen fordította a párt.

Azonnalis videóval csábítaná el az LMP szavazóit a Momentum

Nemrég írtunk cikket arról, hogy melyik pártnak milyen a közösségimédia-aktivitása az EP-választási hirdetések tükrében, és az adatokból arra a világos következtetésre jutottunk, hogy az ellenzéki pártok csak nagyon ritkán célozzák meg a Fidesz támogatóit, inkább egymás elől halásznák el a szavazókat.

Nincs ez másképp most sem a Momentum esetében. A dolog pikantériája, hogy most pont a mi videónkkal próbálják ezt meg, és a Lehet Más a Politika követőire hajtottak rá.

A reklám útjai kifürkészhetetlenek: bár nyilván mi is magunkat szeretnénk reklámozni, meg ők is a jelöltjüket, mégis járulékosan megtesszük egymással. Ez a cikk például egy újabb nekifutás az ördögi körnek. 

A HIRDETÉS ÉS A HOZZÁ TARTOZÓ ADATOK

Történt ugyanis, hogy nemrég az Azonnali elkísérte Cseh Katalint, a Momentum EP-listavezetőjét Szegedre kampányolni. Nem ő volt az első politikus, akivel felkerekedtünk, hogy vidékre menjünk, Vágó Gáborral, az LMP, és Gyöngyösi Mártonnal, a Jobbik listavezetőjével is megtettük már ugyanezt. (Felkértük Dobrev Klára DK-s, Ujhelyi István de facto MSZP-s és Trócsányi László fideszes listavezetőket is, ők azonban nem vállalták azt, amit Cseh, Vágó és Gyöngyösi simán.)

Úgy látszik, a végeredmény, azaz a videóriport nagyon tetszhetett a Momentum kampánycsapatának, mert fizetett hirdetésben népszerűsítik olyan facebookozók számára, akik aktivitásuk és lájkjaik alapján az LMP iránt érdeklődnek. Azt is megnéztük, mennyit költött a párt arra, hogy jelöltjüket, és természetesen járulékosan minket is reklámozzon: tíz- és ötvenezer forint közötti összegről van szó (ezt innen is köszönjük). Láthatóan nem is teljesít rosszul a riportunk, hatszáz reakciót ugyanis már kiváltott az emberek részéről.

Így hát a többi pártot is csak bátorítani, biztatni tudjuk arra, hogy az Azonnali anyagait hirdesse.

Ez az a videó, hátha van közületek olyan, aki még nem látta:

Ez az, ahol a jobbikos Gyöngyösi Márton vitt el minket Vas megyébe:

Itt pedig az LMP-s Vágó Gábor mutatta meg, hol a legjobb a lángos Bács-Kiskunban:

Kulcsár Árpád
Kulcsár Árpád az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek