+++ MIBEN FEJLŐDJÜNK, MIRŐL ÍRJUNK? MONDD EL A VÉLEMÉNYEDET AZ AZONNALIRÓL! +++
Szerző: Fekő Ádám
2019. május 21. kedd, 20:57
Kifürkészhetetlen utak ezek: miközben egykori párttársa épp életre hívta a Magyar Gárda utódját, Vona még a hiphopos mutogatást is imitálja kicsit.

Egyelőre keressük az állunkat Vona Gábor következő vlogjának előzetesétől: a szélsőjobb ijesztő vezéreként a Jobbik élén ismertté vált, már majdnem egy éve inkább vloggerként dolgozó politikus rappeléssel vezeti fel következő videóját. Általában nem érdemes promóciókkal foglalkozni, de ez szinte történelem: itt egy politikus, aki ráadásul nem is olyan régen még a cigánybűnözés szó parlamentbe viteléért is felelt, aki most 

 

tényleg rappelve magyarázza el, mennyire érdemes megnézni majd a beszélgetését.

 

 

Amúg nem véletlen a rap, ugyanis az AK26 nevű rapzenekarból ismert Giajjenóval készül az adás, szóval Vona stílusban maradt. Annyira amúgy nem ment messzire interjúalanyért, ugyanis az AK26 nem csak rettentő népszerű msot az interneten, de a zenekart alkotó testvérpárt apja az a Molnár Tamás, aki egy ideig a Jobbik alelnöke is volt. 

 

A magyar rapperek többségétől eltérően Giajjenótól egyáltalán nem áll távol a politika, az alább hallható dala például a tavaly áprilisi választások után jelent meg, utána pedig egy interjúban fejtette ki nézeteit a magyar állam tevékenységéről. 

 

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Liu Yifei elég meglepő véleményt fogalmazott meg arról, kik mellé áll erkölcsileg a hetek óta tartó brutális tüntetéssorozatban.

A lengyel katolikusokkal is állandóan háborúzó Nergal nem mérte fel igazán, milyen helyre akar bemenni edzeni kicsit, ezért amikor kiderült, hogy nem követi Jézust, hazaküldték.

A cseheknek, a horvátoknak és a lengyeleknek már van top 500-as egyetemük, nekünk még nem jött össze. De ha lenne, melyik lenne az? Szavazz!

Az exminiszterelnök közvetlen kapcsolatban állhatott a Kuciak-gyilkosság állítólagos megrendelőjével, erre válaszul összehívott sajtótájékoztatóján szinte mindenkinek nekiment.

A marokkóiak busás uniós pénzekért cserébe keményebben lépnek fel az illegális bevándorlókkal szemben, részben ez
okozza a csökkenést.

A hét kérdése

Egy 34 millió forintos adakozás még bőven nem elég, de nekünk van pár ötletünk arra, hogy mivel lágyíthatná meg Tiborcz szeretett nemzetünk szívét!

Azért ide elnéznénk

A lassú élet ideálja mentén alkotó értékteremtők bemutatkozása a Balaton-felvidéken augusztus 18-án.

Ha a tűzijáték helyett inkább angol metalcore-ra csapatnád, augusztus 20-án a Dürerben a helyed. Vendég: Inhale Me.

Figyelemfelhívó bringatúra Budapestről Szentendrére augusztus 24-én délelőtt.

Gellért Ádám ad elő a Clio Intézet estjén szeptember 4-én.

Tokaj-Hegyalja legszebb falujában szeptember 13-án végig lehet kóstolni a helyi borászatok legjobb borait.

Ezt is szerettétek

Mire elég, ha Zuzana Čaputová elnök azt mondja magyarul, hogy köszönöm? Jarábik Balázs felvidéki elemző elmagyarázza.

A Coca-Cola ugyanolyan politikai termék, mint a Fidesz. Kár, hogy az előbbinek a magyar ellenzék is bedőlt, írja Techet Péter.

A véleménybuborékok ártanak jobban a demokráciának, vagy pártízezer „hülye” szavazó?

Az Azonnali birtokába kerültek a 2018-as szerződéseik: volt, ahol a kutatási pénznek nevezett összegből focipályát újítottak fel. Hogy mi?! Tényfeltárás!

Twitter megosztás Google+ megosztás