Már megint „elfelejtették” meghirdetni, hogy Rogán Antal is tartott lakossági fórumot

Szerző: Hutter Marianna
2019.05.15. 17:05

Úgy dugdossák a Fidesz politikusát, mintha nem is ő lenne a kormánykommunikációért felelős miniszter.

Már megint „elfelejtették” meghirdetni, hogy Rogán Antal is tartott lakossági fórumot

Annak ellenére, hogy Rogán Antal az Orbán-kormány kommunikációs minisztere, még csak meg sem hirdették, hogy tartott lakossági fórumot – vette észre az Azonnali. A Fidesz április végén kezdett országjárásba, és honlapjukon hozzá is férhető, hogy mikor, hol, melyik politikusuk szerepel a párt kampányrendezvényein.

A Fidesz előre meghirdetett fórumai között annak ellenére sem látni egyetlen Rogán Antalhoz kötődő eseményt, hogy szinte majdnem minden másik miniszter tartott fórumot az elmúlt három hétben.

Vagyis fórumozott a Fidesz EP-listáját vezető Trócsányi László igazságügyi miniszter, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, Nagy István agrárminiszter, Palkovics László innovációs miniszter, Szijjártó Péter külügyminiszter és Pintér Sándor belügyminiszter is, akárcsak Varga Mihály pénzügyminiszter.

Ehhez képest azt nem közölték a listán, hogy Rogán Antal Óbudán tart fórumot, pedig ezt Varga Mihállyal tette közösen, ahogy az erről készült fotókról büszkén beszámolt az óbudai Fidesz Facebook-oldala.

A mostani egyébként nem az első eset, hogy inkább nem verik nagy dobra a miniszter fórumát. Korábban az akkor még kormánytól független lapként működő Magyar Nemzet írta meg: ugyanígy elfelejtették Rogán fórumát meghirdetni a Fidesz oldalán, mikor 2017-ben tartottak országjárást a kormánypárt politikusai az akkor aktuális nemzeti konzultáció miatt.

Az Azonnali kereste a Rogán vezette Miniszterelnöki Kabinetirodát, hogy megtudjuk, miért nem hirdették meg a miniszter lakossági fórumát, hányat tartott eddig, és a jövőben még mennyit fog és milyen időpontokban. Választ cikkünk megjelenéséig nem kaptunk.

FOTÓ: Óbudai Fidesz / Facebook

Hutter Marianna
Hutter Marianna az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek