Itt a leghitelesebb teszt, amivel megtudhatod, kire kellene szavaznod az EP-választásokon!

Szerző: Fekő Ádám
2019.05.15. 10:56

Elég a bonyolult, hosszú és általában félrevezető tesztekből! Az Azonnali saját fejlesztésű kvíze a lehető legpontosabban mondja meg, hova érdemes ikszelni május 26-án!

Itt a leghitelesebb teszt, amivel megtudhatod, kire kellene szavaznod az EP-választásokon!

Nyilván neked sincs kedved állandóan programokat bújni, figyelni a híreket vagy esélyeket figyelni, ahogy az általában 30-40 kérdésből álló világnézeti teszteket is unod. Valljuk be, Magyarországon ennek a típusú utánanézésnek nincs is hagyománya, úgyhogy nem is értjük, miért erőlteti mindenki ezt. Mi is próbálkoztunk persze, de hát a saját termék mindig jobb. Mi az Azonnalinál viszont nem csak kioktatni szeretjük az olvasót, hanem segíteni is neki a fontos döntésekben. Ezért ült össze szakmai stábunk, hogy összeállítsa a hazai igényekhez illeszkedő választási kvízt a vészesen közeledő EP-választásokra.

Nem kell megköszönni, ez a munkánk!
Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek