DK-s képviselőt indítana Újbudán polgármesternek a baloldal

Szerző: Bukovics Martin
2019.05.06. 11:47

László Imrét korábban Puzsérék is alkalmas, támogatható jelöltnek nevezték.

DK-s képviselőt indítana Újbudán polgármesternek a baloldal

Újbudán, Budapest XI. kerületében a helyi Momentum, az MSZP, a DK és a Párbeszéd alapszervezetei megállapodtak, hogy az őszi önkormányzati választásokon közösen indulnak, mert ebben a konstrukcióban látják a legnagyobb esélyt arra, hogy a kerületet vezető Fideszt leváltsák, tudatta az Azonnalival a Momentum sajtóosztálya. Ezt hivatalosan kedd délelőtt jelentik be egy sajtótájékoztatón.

A négy párt közös polgármesterjelöltje a jelenleg a Demokratikus Koalíció parlamenti frakciójában helyet foglaló László Imre lesz.

László Imrét – aki a DK egészségpolitikusa, 1995-2001 között a Honvédkórház, majd 2011-ig a Szent Imre Kórház főigazgatója volt – nemrég Puzsér Róbert stábja is olyan alkalmas jelöltnek nevezte, akit a programok egyeztetését követően, a Sétáló Budapest akár egy teljes ellenzéki együttműködés keretében támogatni tudnának:

Bukovics Martin
Bukovics Martin az Azonnali alapító-főszerkesztője

Német anyanyelv, gradišćei gyökerek, pécsi szőlő, olasz parkolási bírságok. Az Azonnalitól való távozása óta itt olvasható: Gemišt

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek