Ki nem közszereplő még Tiborcz Istvánon kívül? Szavazz!

2019.05.03. 14:26

A Kúria szerint nem közszereplő a miniszterelnök veje, és ezért az utcán sem szabadott volna leszólítani és meginterjúvolni. Ne álljunk meg itt, ki a többi nem-közszereplő? Ez a hét kérdése!

Ki nem közszereplő még Tiborcz Istvánon kívül? Szavazz!

Ez itt az Azonnali hét kérdése rovata, ahol minden héten felteszünk egy friss, aktuális kérdést mindenféle vicces és komoly válaszokkal!

Nem közszereplő a miniszterelnök veje, mondta ki a Kúria az akkor még Simicska Lajos tulajdonolta Hír TV egyik riportja kapcsán, amelyben az utcán, irodája előtt próbálták kérdőre vonni Tiborcz Istvánt a cégeihez köthető gyanús kastélyvásárlásokkal kapcsolatban. 

Az ítéletről részletesen írt a 444, amit azért marasztaltak el, mert egy részletet közzétett a Hír TV-s videóból. Eszerint a Kúria azzal érvel, hogy Tiborczot az út túloldaláról filmezték, és így nem volt abban a helyzetben, hogy a felvételhez hozzájáruljon, ráadásul a nyilatkozata nem szolgált többletinformációval a riporthoz. 

Tiborcznak nem csak a riportban vitatott ingatlanügyei tartanak egyébként közérdeklődésre számot, de az unió csalás elleni hivatala, az OLAF is vizsgálódott a cége által gyanús közbeszerzéseken elnyert közvilágítási projektek miatt. Érdemes azt is felidézni, hogy

nem közszereplő Tiborcz Istvánnak egy teljes mértékben magánjellegű megnyilvánulása is széles sajtónyilvánosságot kapott, méghozzá az esküvője Orbán Ráhellel, a miniszterelnök lányával,

de az irodája előtt az utcán sétáló Tiborcz István magánszférája a jelek szerint más megítélés alá tartozik.

Mi most arra vagyunk kíváncsiak, hogy ha Tiborcz István nem közszereplő, akkor vajon ki nem az még? Ez a hét kérdése, szavazz!

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek