Újfent plakátokon üzenget Brüsszelnek a Fidesz és a KDNP

Szerző: Bukovics Martin
2019.05.02. 17:10

1357 kilométerrel arrébbról üzengetnek Brüsszelnek hirdetőoszlopokon a magyar kormánypártok.

Újfent plakátokon üzenget Brüsszelnek a Fidesz és a KDNP

Valószínűleg nagyon rossz hatékonysággal dolgozik a Fidesz brüsszeli EP-delegációja, a kormánypártnak ugyanis újfent budapesti hirdetőtáblákat kellett igénybe vennie arra, hogy üzenetet juttasson el a magyar fővárostól közúton 1357 kilométerre lévő Brüsszelnek (a párt így nevezi az európai uniós testületeket). Az üzenet egyszerű, a Fidesz EP-választási programjának nevezett hétpontos orbáni migránsozás tömör, egymondatos összegzése: „A bevándorlást meg kell állítani!”

A plakátok Budapest-szerte feltűntek a hirdetőoszlopokon. A fotókon lévő budapesti, Rákóczi téri hirdetőoszlopok egyébként a Mahir Cityposter tulajdonában állnak: ez az a cég, amit Simicska Lajostól beszippantott a Mészáros-birodalom, és amely nemrég bejelentette, a jövőben nem akarja megjeleníteni a HVG címlapjait a plakáthelyein.

FOTÓK: Bukovics Martin / Azonnali

Bukovics Martin
Bukovics Martin az Azonnali alapító-főszerkesztője

Német anyanyelv, gradišćei gyökerek, pécsi szőlő, olasz parkolási bírságok. Az Azonnalitól való távozása óta itt olvasható: Gemišt

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek