Legyenek boldogak az emberek a Boldog Appal! – kívánta a fideszes Boldog István

Szerző: Hutter Marianna
2019.05.02. 12:25

Ingyen étel is jár azoknak, akik július 23-ig letöltik az alkalmazást, amellyel nyomon követhető a fideszes Boldog István munkássága.

Legyenek boldogak az emberek a Boldog Appal! – kívánta a fideszes Boldog István

„Én azt kérem, hogy töltsék le miné többen a Boldog Appot, és ezzel azt kívánom, hogy legyenek minél többen boldogak!” – ezzel buzdítja a választópolgárokat a fideszes Boldog István, Törökszentmiklós fideszes országgyűlési képviselője, hogy töltsék le a nevével fémjelzett mobilalkalmazást.

Az erről szóló, Miklós TV által készített riportot a politikus a Facebook-oldalán közölte. Ebből az is kiderül: ingyen ételt is kapnak azok, akik letöltik az applikációt. „A személyes találkozások szerepének erősítésére pedig Boldog István országgyűlési képviselő

minden olyan felhasználót vendégül lát egy ebédre az Alföldi Betyárétel Főző Fesztivál harmadik napján, akik július 23-áig letöltik a Boldog István mobilapplikációt.”

Az alkalmazás egyébként leginkább arra szolgál, hogy lehessen követni a politikus munkásságát, például lehet látni, hogy milyen programokon fog részt venni. Ugyanakkor észrevételt csak azok a felhasználók küldhetnek Boldognak,

akik engedélyezik az alkalmazásnak, hogy hozzáférjen telefonjuk tárhelyéhez, illetve kamerájához.

Nektek hogy tetszik Boldog István appja? Használnátok? Szavazzatok!

Hutter Marianna
Hutter Marianna az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek