Király Gábor karrierje végére már a mozgás nélküli izmosodást reklámozza

Szerző: Fekő Ádám
2019.04.19. 17:57

Meglepő helyen tűnt fel a 108-szoros válogatott kapus: egy teleshopban használ mindenféle jót ígérő gépeket. Még a vezetéknevéből is sikerült szlogent csinálni!

Király Gábor karrierje végére már a mozgás nélküli izmosodást reklámozza

Ha röviden össze kéne foglalni, milyen lehetőségei vannak egy magyar focilegendának egy szerencsésebb helyen születetthez képest, akkor valószínűleg Király Gábor focista és üzletember kalandozásait mutatnám be. A focista, akinek mackónadrágjáról és imádnivaló produkcióiról nemrég egykori csapata, a Crystal Palace is megemlékezett egy rövid videóban, a 2016-os Európa-bajnokságon pedig egy kontinens szeretett bele abba, ahogy Szombathelyről indulva szívatta kicsit Cristiano Ronaldót,

nem várt idősávban tűnt fel a tévében: a Mediashop nevű, túlnyomó részt mozgás nélkül izmokat ígérő termékeket forgalmazó teleshopban a HírTV ünnepi műsorrendjében Bayer Zsolt előtt!

Király Gábor „ez Király!” szlogennel reklámozott testépítő fitneszgépe napi 10 perc edzéssel ajánlja, hogy kiváltja a futást meg úgy általában mindent az életben. A Vibro Shaper másodpercenként ötven izom-összehúzódást ígér, 99 különböző sebességfokozattal, és a képek és videók alapján tényleg csak állni vagy feküdni kell rajta. 

A reklámot tovább bolondítja, hogy a szombathelyi Haladás több országot is megjárt 43 éves kapusa mutatja be a bonyolult gyakorlatokat, úgyhogy tényleg minden adott a felhőtlen szórakozáshoz.

Királynak valószínűleg ez az utolsó szezonja aktív focistaként, mivel egy ideje az NB I-ből kiesésre álló szombathelyi Haladás kezdőkeretébe sem fér be annyira magabiztosan.

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek