Távozik a Vodafone magyarországi elnöke

Szerző: Fekő Ádám
2019.04.18. 10:32

Dr. Beck György 2007 óta dolgozott a cégnél, 65 évesen viszont úgy döntött, inkább az önkéntes munkáira és a családjára koncentrál.

Távozik a Vodafone magyarországi elnöke

Igazgatósági mandátumának lejártával visszavonul a Vodafone Magyarország elnöki pozíciójából dr. Beck György – áll a cég sajtóközleményében. 

„A napokban töltöttem be a 65. életévemet, úgy érzem, 40 év munka után lassítani kell”

– mondta Beck, aki májustól az önkéntes munkáira, illetve három gyerekére és két unokájára koncentrálna inkább. 

Beck a Vodafone-tól való távozása után is a Neumann János Számtógép-tudományi Társaság elnöke marad, de továbbra is tart kurzust a Corvinuson, illetve a Magyar Vízilabda Szövetség társelnöki és a Magyar Olimpiai Bizottságban betöltött pozícióját is megtartja. 

Dr. Beck György 2007-ben került vezérigazgatóként az akkor az ország harmadik legnagyobb szolgáltatójának számított Vodafone-hoz, ebben a 12 évben nagyot lépett előre a társaság, és a leköszönő elnök szerint hamarosan az első számú kihívóvá válhat. 

Május elsejétől a Vodafone Magyarország jelenlegi vezérigazgatója, Amanda Nelson veszi át az elnöki posztot a távközlési óriásnál, mellette megtartja eddigi pozícióját is.

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek