Az Európai Parlament nem egy stand up show, üzente az LMP-s listavezető Puzsérnak

Szerző: Bakó Bea
2019.04.18. 18:23

Vágó Gábor LMP-s EP-listavezető mindenkit meg akar győzni, aki elbizonytalanodott az LMP-vel kapcsolatban, így Puzsér Róbertet is, aki a Kétfarkúakra akar szavazni májusban.

Az Európai Parlament nem egy stand up show, üzente az LMP-s listavezető Puzsérnak

Amint arról az Azonnalin beszámoltunk, Puzsér Róbert, az LMP és a Jobbik által is támogatott budapesti főpolgármester-jelölt csütörtökön bejelentette, hogy a Magyar Kétfarkú Kutyapártra szavaz az EP-választáson.

De mit szól ehhez Vágó Gábor, az LMP éppen Békéscsabán kampányoló EP-listavezetője?

Az Azonnali kérdésére Vágó azt mondta: az a feladata, hogy május 26-ig minél több embert meggyőzzön, hogy az LMP listájára leadott szavazat az igazi zöld szavazat. Szerinte aki komolyan gondolja az ökopolitikát, az az LMP-t választja.

Reméli, hogy Puzsér is komolyan gondolja az ökopolitikát, és nem elvicceli azt,

hiszen számtalan beszédet tartott már róla.

Arra a kérdésre, hogy nem haragszik-e Puzsérra, az LMP EP-listavezetője kitérően annyit mondott: „Ő híreket csinál, mi politikát.”

Arra a felvetésünkre, hogy nem hálátlanság-e Puzsértól, hogy nem olyan pártra szavaz az EP-választáson, amely támogatja a budapesti kampányát, Vágó azt mondta: Egész nap sorolhatná, hány ilyen hálátlanságot kellett már megélnie a politikai karrierje során, de most arra a feladatra koncentrál, hogy minden embert meggyőzzön, aki egy kicsit is elbizonytalanodott az LMP-vel kapcsolatban. Reméli, hogy ez Puzsér Róbert kapcsán is sikerül, 

az Európai Parlament ugyanis „nem egy stand up comedy show”.

FOTÓ: Bukovics Martin / Azonnali

Bakó Bea
Bakó Bea az Azonnali alapító-főszerkesztője

EU-jogász. 2021 márciusa óta anyasági szabadságon.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek