Hétfő este újabb brutális támadás érte a keresztény Európát

Fekő Ádám

Szerző:
Fekő Ádám

2019.04.17. 08:00

A megállapítás igaz, de nem úgy, ahogy az ország egy része szeretné látni: nem a migránscsordától kell félteni ezt az Európát, hanem a hazudozó idiótáktól.

Ez itt egy véleménycikk, ami nem feltétlenül tükrözi az Azonnali teljes szerkesztőségének álláspontját, de itt van, mert szeretjük a jól érvelő és érdekes szövegeket. Ha vitáznál vele, csak bátran!

A legrosszabb alatt azt értem, hogy már nem csak kommentszinten kerülnek elő azok a magukat kereszténydemokratának valló, valójában természetesen egyszerű csicskaként élő megmondóemberek, akik éleseszű publicistaként azonnal meglátták a lehetőséget a világörökség egy részének elpusztulásában.

A világnak gyászát mindenáron megmutatni kívánó emberekkel közel azonos súlyban szerepelnek azok, akik már látják is az összeesküvést a Notre-Dame leégése mögött: természetesen terroristákról, de minimum szándékosan hanyag muszlimokról van szó, hiszen húsvét előtt ennyivel mégis ki gyújthatta volna fel a katedrálist? Ráadásul többen örültek is neki, hiszen bizonyítja a Facebookon látható emoji-tömeg, illetve egy olyan videó is, amin egy tűzoltónak tűnő, valójában nyilvánvalóan turbános muszlimterrorista sétálgat.

Persze, baleset, mi?

A névtelen trollokból, Fidesz-rajongó újságírókból, vamzer futballhuligánokból vagy egykori politikusok feltűnési viszketegséges fiaiból álló szupercsapat másodpercek találta meg a hibást, melléjük csapódtak azok, akik például a francia elnök Emmanuel Macront hibáztatják,

néha pedig tulajdonképpen az egész francia nemzet a hibás, amiért kitalálták a bűnös liberalizmust és beengedték a négereket Európába.

Érdekes módon általában ezek az emberek kiabálják a leghangosabban, mekkora veszélyben van a kereszténység, miközben épp a hívő vagy csak simán együttérző emberek valódi szomorúságát nyomja maga alá a billentyűzetükből kiömlő szar.

A Notre-Dame leégése ezzel kicsit valóban rámutatott, hogy veszélyben van a keresztény Európa. Igaz, nem 150 fős szaloniki migránskaravántól, hanem azoktól, akik mindent megtesznek azért, hogy már a legalapvetőbb tényeket se higgyük el. Ezek az idióták persze eddig is velünk voltak, de ameddig korábban Michael Moore-szintre kellett ahhoz jutni, hogy valaki a világ elé tárhassa agymenéseit, addig mostanra korlátok nélkül, a magyar adófizetők pénzéből lehet hülyeségeket beszélni. 

Talán soha nem került még ekkora veszélybe a keresztény világ:

azoktól kell megvédeni magát, akik – ha nem a magyar egészségügyi ellátásról van szó – még a Tízparancsolatot sem képesek betartani. Lopnak és hazudnak is.

Olvass még több cikket Fekő Ádámtól!

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől
Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek