A tíz legnagyszerűbb komment Notre-Dame-témában

Szerző: Fekő Ádám
2019.04.17. 17:35

Hogy nagyjából hol tart a magyar kommentkultúra, azt tökéletesen leképzik a Notre-Dame leégésére, illetve az arra írt vitatott megítélésű megjegyzésünkre írt szövegek. Összeszedtük a leglényeglátóbb darabokat!

A tíz legnagyszerűbb komment Notre-Dame-témában

Talán nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a mindenféle világnézetű munkatársakat felvonultató Azonnali egy emberként szomorodott el a párizsi Notre-Dame leégése miatt, ahogy annak is örülünk, hogy nagy valószínűséggel majdnem mindent sikerül majd helyreállítani Párizs legnagyobb katedrálisában. Volt viszont egy vitás kérdésünk is, ami miatt sikerült megjárnunk a kormánymédia butábbik felét is: azt mertük írni a Facebookon az égő Notre-Dame-ról készült képekre, hogy szépek.

A vita azóta is él róla még bent is, lehet-e égő templomról készült képre azt írni, hogy szép, írtunk is róla két cikket, de a legőrületesebb meglátásokat mégis a kommentelők hozták össze. 

Nyilván nehezen várható el egy kommentszekcióban valamiféle értelmes vita, Magyarországon ilyenre még a parlamentben sincs semmi esély már úgy 15 éve, de azért ebben a témában

egész fura módon hozták páran a világ tudomására, mennyire mélyen megérintette őket a párizsi katedrális leégése, illetve átlátják a dolgok politikai hátterét is. Nézzük a legkeményebbeket!

1. 

2.

3. 

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek