A legjobb Azonnali-videók mostantól angol felirattal is jönnek!

2019.04.16. 10:55

Azonnali Goes International!

A legjobb Azonnali-videók mostantól angol felirattal is jönnek!

Magyarországra az utóbbi években egyre nagyobb nemzetközi médiafigyelem irányul, az Azonnali szerkesztőségében sem ritka, hogy felkeres minket egy külföldi újságíró, hogy ugyan, magyarázzuk már el neki, mégis mi folyik itt Budapesten, miért ilyen népszerű a Fidesz, mi Orbán sikerének titka, és miért ennyire töredezett az ellenzék. 

Mivel szerintünk leginkább az anyagaink beszélnek erről, ezért a jövőben minden fontosabb videónknak lesz angol felirata is a YouTube-on.

Az eddigieknek nem: felmenő rendszerben feliratozunk. A mostantól Juhász-Boylan Kincső által készített angol feliratokat a videó jobb alsó sarkában egy kattintással elő lehet hívni – akinek angol nyelvű a YouTube, annak gyakran már eleve így jelenik meg a videó:

EZ CSAK EGY KÉP, DE IGEN, A SÁRGÁVAL JELÖLT IKONRA KELL KATTINTANI.

A videók az Azonnali YouTube-csatornáján felkerülnek egy külön lejátszási listára is: a CC:EN nevű az.

Az első angolul is feliratozott videóban egyébként azt mutatjuk meg, hogyan reagáltak a Fidesznek aláírók Budapesten arra a Lokál-hírre, miszerint Soros György állítólag összeborult az Európai Néppárttal, amelynek dzsekijében a fideszesek EP-kampányolnak:

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek