Az a vicc megvan, amikor Amerika elnöke és a 72 éves celeb 140 karakterben beszéli meg a migrációt?

Szerző: Fekő Ádám
2019.04.15. 20:54

Cher eddig legendásan utálta Donald Trumpot, de most megvan a közös pont: addig egyikük sem törődne bevándorlókkal, ameddig vannak saját hajléktalanjaik is!

Az a vicc megvan, amikor Amerika elnöke és a 72 éves celeb 140 karakterben beszéli meg a migrációt?

Olyan összeállás történt, amire csak nagyon ritkán van példa: a 72 éves Cher természetesen Twitteren osztotta meg gondolatait a migrációról, illetve úgy általában Amerika helyzetéről, az elnök Donald Trump pedig annyira örült annak, hogy az amúgy őt általában kritizáló nemzetközi celebvilágból végre olyat mond valaki, amit ő is mondhatott volna, hogy gyorsan ki is fejezte lelkesedését.

Nézzük a nagy twitteres egymásra találást sorban!

„Megértem, hogy segíteni kell a szenvedő bevándorlókon, de a városom a sajátjairól sem gondoskodik. Mi van azzal a 50+ ezer amerikaival, aki az utcán él? Azokkal, akik a létminimum alatt élnek és éhesek? Ha az otthonom nem képes gondoskodni a sajátjairól, hogy lenne képes még több emberről?”

– tette fel a kérdést Cher. 

Na, ezt az őrületet posztolta újra Trump azzal, hogy végre egyetért Cherrel. Cher eddig általában rettentő keményen kritizálja Trumpot: nevezte már a legújabb diktátornak is, de a transzneműek katonaságból való kitiltása miatt is felháborodott a melegikonnak is számító énekesnő.

FOTÓ: Wikipedia

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek