+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Bakodi Péter
2019. április 9. kedd, 07:35
A jelenlegi államfő, Petro Porosenko újraválasztására háromszoros pénzt fizetnek.

Közvélemény-kutatási adatok ugyan nem állnak rendelkezésre az április 21-én esedékes ukrajnai elnökválasztás második fordulóját illetően, de ha lehet hinni a „jövőbelátásból” tekintélyes haszonra szert tevő fogadóirodáknak, akkor a TV-sztárból politikussá avanzsáló

 

Volodimir Zelenszkij magabiztosan vezet a hivatalban lévő államfővel, Petro Porosenkoval szemben. 

 

Az ukrán szerencsejáték-piac fontosabb szereplőinél egyaránt lehet fogadni az ország következő elnökére. A Magyarországon is jól ismert bwin 1,3-szoros pénzt fizet a Zelenszkij győzelmére fogadóknak, míg a Porosenkot favorizálók 3,3-szor többet vihetnek haza, ha bejön a fogadásuk. A Pari-Matchnél a jelenlegi elnök szorzója 2,9, míg kihívójáé 1,35. Az 1Xbet csak

 

1,2-szeres pénzt fizet Zelenszkij győzelme esetén, míg Porosenko újrázásáért ők is megháromszorozzák a befizetett tétet.

 

A rohamosan közelgő második forduló előtt tehát nem áll túl jól a hivatalban lévő államfő szénája, de vasárnap akár fordíthat is a szerencséjén, hiszen aznap este tartják majd a várva várt televíziós vitát a két jelölt között.

 

A verbális összecsapásra egészen teátrális körülmények között, a Dinamo Kijev 70 ezres stadionjában kerül majd sor.

 

Már a felvezetés is bokszmeccsekhez fogható felhajtással zajlik. Péntekén mindkét jelölt vérmintát adott, hogy bizonyítsák: egyikük sem drogfogyasztó.

 

Te kire fogadnál az ukrán elnökválasztás második fordulójában?

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Türkmenisztán elnöke megunta, hogy a közvetlen beosztottjai bevallottan korrumpálódtak, ezért mostantól ő maga sem kegyelmezhet meg senkinek, akikhez elér a botrány.

Miért van műanyagból a volt főpolgármester karácsonyfája? Tarlós István az Azonnali karácsonyi körkérdésében!

A pártelnök azért lemondásával megvárja, amíg a katasztrofális választási eredménnyel záró Labour rendezi sorait.

Mit jelent, ha valaki küld neked egy tüzet? És ha barackot? Ha padlizsánt? Mit jelent a szív? És az, ha egy majom befogja a szemét? 16 kérdés, hajrá!

Csütörtök van, választanak a britek, eldőlhet a szigetország sorsa. Egy gendersemleges pingvin tegnap megjósolta, hogy Corbyn nyer, de mit mondasz te?

Életében először tesz újévi fogadalmat Ferencváros független polgármestere. Hogy mégis mi lesz az, azt az Azonnalinak árulta el.

A hét kérdése

Végre kilépnek a britek? Vagy folytatódik a komédia? Esetleg az egész brexit csak egy kitűnő médiahekk volt arra, hogy végre figyeljen a britekre valaki? Ez a hét kérdése az Azonnalin!

Azért ide elnéznénk

Végre megtelik élettel az egyik legszebb budapesti vásárcsarnok. December 14.

Magyar topédesek december 20-án, Budakeszi, Kálvária Pince.

Nem csak szurkolóknak. Budapesten, az Ellátóházban, december 21-én.

Ez ilyen zene lesz. Pécsen, a Szabadkikötőben. December 29.

Az év egyik legjobb évnyitó bulija: Pécs komplett belvárosában koncertek délelőtt 10-től éjfélig. Január 4.

Ezt is szerettétek

Szerintünk az újságírókat korlátozó új szabályok nem felelnek meg az alkotmány követelményeinek, úgyhogy bepereltük az Országgyűlés Hivatalát és magát Kövért is.

Mikor lesz tárgyalás és ítélet? Mi lesz, ha nyerünk? Hogy néz ki egyáltalán egy kereset a házelnök ellen? Elmondjuk a perünk kulisszatitkait!

Eddig is csak egy-két helyen szabadott videózni a parlamentben, de mostantól még kevesebb helyen lehet, és még hangfelvételt készíteni se szabad szinte sehol a Házban.

Twitter megosztás Google+ megosztás