A fogadóirodák Zelenszkij győzelmét valószínűsítik az ukrán elnökválasztáson

Szerző: Bakodi Péter
2019.04.09. 07:35

A jelenlegi államfő, Petro Porosenko újraválasztására háromszoros pénzt fizetnek.

A fogadóirodák Zelenszkij győzelmét valószínűsítik az ukrán elnökválasztáson

Közvélemény-kutatási adatok ugyan nem állnak rendelkezésre az április 21-én esedékes ukrajnai elnökválasztás második fordulóját illetően, de ha lehet hinni a „jövőbelátásból” tekintélyes haszonra szert tevő fogadóirodáknak, akkor a TV-sztárból politikussá avanzsáló

Volodimir Zelenszkij magabiztosan vezet a hivatalban lévő államfővel, Petro Porosenkoval szemben. 

Az ukrán szerencsejáték-piac fontosabb szereplőinél egyaránt lehet fogadni az ország következő elnökére. A Magyarországon is jól ismert bwin 1,3-szoros pénzt fizet a Zelenszkij győzelmére fogadóknak, míg a Porosenkot favorizálók 3,3-szor többet vihetnek haza, ha bejön a fogadásuk. A Pari-Matchnél a jelenlegi elnök szorzója 2,9, míg kihívójáé 1,35. Az 1Xbet csak

1,2-szeres pénzt fizet Zelenszkij győzelme esetén, míg Porosenko újrázásáért ők is megháromszorozzák a befizetett tétet.

A rohamosan közelgő második forduló előtt tehát nem áll túl jól a hivatalban lévő államfő szénája, de vasárnap akár fordíthat is a szerencséjén, hiszen aznap este tartják majd a várva várt televíziós vitát a két jelölt között.

A verbális összecsapásra egészen teátrális körülmények között, a Dinamo Kijev 70 ezres stadionjában kerül majd sor.

Már a felvezetés is bokszmeccsekhez fogható felhajtással zajlik. Péntekén mindkét jelölt vérmintát adott, hogy bizonyítsák: egyikük sem drogfogyasztó.

Te kire fogadnál az ukrán elnökválasztás második fordulójában?

Bakodi Péter
Bakodi Péter az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek