A kövérek csak viccesek lehetnek Hollywoodban, vonzók soha

Szerző: Fekő Ádám
2019.04.02. 20:51

James Corden, Hollywood talán legnagyobb túlsúlyos celebje fakadt ki, amiért a kövér emberek még csak szerelmesek sem lesznek soha a filmekben.

A kövérek csak viccesek lehetnek Hollywoodban, vonzók soha

A világ jelenleg talán kedvenc komukusa, James Corden David Tennant podcastjében fakadt ki, amiért a testes embereket mindig visszataszítónak mutatják be a filmekben. „Ha az átlagosnál nagyobb méreteid vannak, konkrétan senki nem talál téged vonzónak a tévében” – mondta Corden, aki szerint a legjobb típusú szerep, amit egy kövér ember kaphat az a vicces barátja valakinek, aki vonzó. 

A szintén hasonló szerepekből indult Corden szerint ha egy űrlény a tévéből akarná megtudni, milyen az emberiség, azt látná, hogy a kövér emberek soha nem szexelnek és nem is lesznek szerelmesek.

„Mintha a szórakoztatóipar egy nagy középiskolai ebédlőasztal lenne, ahol mindig azt mondják neked, hogy nem ülhetsz oda.”

James Corden jelenleg nagyobb méretei ellenére is az internet egyik kedvenc celebritása, hiszen olyan emberekkel készített azóta már vitán felül legendás videós interjúkat, mint Paul McCartney vagy Michelle Obama.

FOTÓ: CBS / Facebook

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek