+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2019. március 7. csütörtök, 17:30
A koncert párszáz embert érdekelt volna, de a belügyminisztérium végül túl veszélyesnek érezte volna az ázsiai ország nyugalmára.

A belügyminisztérium javaslatát megfogadva inkább törli a szigapúri médiahatóság a svéd Watain zenekar koncertjét az országban, miután online 16 ezer ember írta alá, hogy ne koncertezhessenek ott. A hatóságok először megelégedtek azzal, hogy a koncertet csak 18 éven felülieknek teszik látogathatóvá, de utólag inkább szigorítottak. 

 

Bár a koncertet hivatalosan csak most törölték, már eredetileg is olyan keretek közt engedélyezték volna, amiket nem lehet betaratni: a Watain akkor tarthattta volna meg a fellépést, ha semmilyen vallásos utalást nem tesznek, nem használnak vallási szimbólumokat, illetve a színpadon sem történik rituáléra emlékeztető dolog.

 

Na most a Watain egy black metálban utazó zenekar, akiknek már a logójában is fordított kereszt van, az énekesük pedig rendszeresen tart fel a színpadon például levágott birkafejet.

 

A fenti képen egy Watain-koncert látható.

 

 

A koncertről a szingapúri belügyminiszter K. Shanmugam is nyilatkozott, szerinte ez a zenekar támadásokra buzdítja hallgatói a keresztények és a zsidók ellen, illetve a templomok felégetését reklámozza, úgyhogy egyértelműen veszélyt jelentenek a békés szingapúri hétköznapokra. 

 

Az amúgy általában párszáz ember előtt fellépő Watain helyi rajongó természetesen ki vannak akadva, a Straits Timesnek megszólalók közül többen is hangoztatták,

 

hogy ez az egész csak showműsor és a művészet egy formája, amit talán mégsem kéne veszélyesnek nyilvánítani a társadalomra.

 

A Watain legutóbb 2018-ban lépett fel Budapesten.

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Migránsozott-e Varga Judit? Megúszhat-e Magyarország bármit is azután, hogy Timmermanstól elveszik a jogállamiság-portfóliót? Nagyon bizalmasak az infók, de elmondjuk, amit tudni lehet.

Ha Trócsányi megbukna az EP-meghallgatáson, és a kormány a helyére egy másik fideszes EP-képviselőt jelölne, azt a momentumosok nem szavaznák meg – mondta Fekete-Győr.

Megszüntette volna a Madrid központjába behajtó autókat büntető intézkedést a város jobboldali polgármestere, civilek szerint emiatt sokat romlott nyáron a levegőminőség.

Több utcát is letakarítottak állítólag a Csarnoknegyedben szombaton, legalábbis ezzel dicsekszik a VIII. kerületi önkormányzat. Mutatjuk, mennyi látszik belőle most.

Csak egy kis áramszünet volt a támadás eredménye, de kiderült: valószínűleg nem ez volt a támadók célja.

A hét kérdése

Megjelent a nyomtatott Mandiner, de mellette van még Magyar Hang, Figyelő, Demokrata, és sok minden más is. Te melyikre rabolsz rá az újságosnál? Ez a hét
kérdése az Azonnalin!

Azért ide elnéznénk

Kőváry Zoltán pszichológus válaszol a kérdésekre szeptember 19-én este.

Közlekedéstörténet minden mennyiségben szeptember
21-én, szombaton!

Naná, ahogy azt az ausztrál gyökerű Rumjacks be is fogja mutatni szeptember 25-én a Dürer Kertben. További fellépők: The Crazy Rogues, Loch Nesz.

Milyen volt az erdélyi Magyar Autonóm Tartomány? Szeptember 27-én a Kutatók éjszakáján szó lesz róla.

Szeptember 28-án végig lehet kóstolni egy csomó gőzgombócot. Mellé koncertek.

Ezt is szerettétek

Ha már elkezdődött a tanév, itt az ideje kitombolni magunkat!

Kik azok, akikről első ránézésre nem mondaná meg az ember, hogy hosszú évek óta fideszesek? Összeszedtük!

Ugyan az ország nagy részében összefog az ellenzék, de ez nem jött össze Mosonmagyaróváron.

Összeszedtünk pár fideszest, akik vidéki létükre mégis befutottak karriert a fővárosban!

Twitter megosztás Google+ megosztás