Van fodrászat, ahol ingyen kérhető Donald Trump vagy Kim Dzsongun frizurája

Szerző: Hutter Marianna
2019.02.20. 20:37

A fodrász az akcióval azt kívánja bizonyítani: Vietnám fővárosában az emberek örülnek, hogy náluk tartja második csúcstalálkozóját Amerika és Észak-Korea vezetője.

Van fodrászat, ahol ingyen kérhető Donald Trump vagy Kim Dzsongun frizurája

Mi sem bizonyítja jobban, hogy Vietnám a jövő heti Donald Trump és Kim Dzsongun jövő heti találkozójának lázában ég, mint hogy van olyan helyi fodrász, aki ingyen hajlandó elkészíteni a két országvezető frizuráját vendégeinek – derül ki az AP News-ról. Az amerikai és észak-koreai vezető a tervek szerint jövő héten találkozik a vietnámi fővárosban, Hanoiban. Utóbbi nem véletlenül számít fontos események, hiszen Trump és Dzsongun eddig még csak egyszer találkoztak.

Az ötlettel előálló fodrász, Le Tuan Duong azzal indokolta az akciót: Hanoi a béke városa.

„Amikor Donald Trump és Kim Dzsongun úgy döntöttek, idejönnek tárgyalni a béke helyreállításáról, úgy gondoltam, tennem kell valamit, ami megmutatja: a hanoi emberek üdvözlik a találkozót”.

A fodrász szerint Dzsongun haja inkább fiatalos, míg Trumpé erőt mutat. „De Kim stílusa sokkal népszerűbb a vendégek között” – mondta.

Arról, hogy Észak-Korea miért jelent kisebb fenyegetést annak ellenére, hogy a több a nukleáris fegyvere, itt írt az Azonnali.

Hutter Marianna
Hutter Marianna az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek