Mi történt, miután leégett a DK-sok irodája?

Szerző: Hutter Marianna
2019.02.07. 09:32

A párt januárban megkapta a balesettel kapcsolatos jegyzőkönyvet a tűzoltóságtól, ebből kiderült, az irodaház harmadik emeletén keletkezett elektromos tűz.

Mi történt, miután leégett a DK-sok irodája?

„Aki meg tudja oldani, otthonról dolgozik, de mi, többiek a Képviselői Irodaházból végezzük a munkánkat, miután tavaly novemberben leégett a DK hatodik kerületi irodája – nyilatkozta Rónai Sándor, a párt szóvivője az Azonnali megkeresésére. Emlékezetes: a tűzben nem sérült meg senki, ugyanakkor az irodában lévő tárgyak mind megsemmisültek.

Rónai arról is beszélt, azóta is folyamatosan keresik, hogy milyen irodába mehetnének tovább, ám vagy a kiszemelt helyiség ára, vagy a mérete nem megfelelő.

A leégett iroda egyébként nem a párt tulajdona volt, ezt részben a DK alapítványa, részben pedig képviselői bérelték, és több mint huszan jártak oda dolgozni. Például onnan végezte a munkáját a párt pénzügyi részlege, DK pártalapítványa, de a politikusok közül Molnár Csaba, Oláh Lajos, Varju László és Gréczy Zsolt is. 

Azóta egyébként a DK megkapta a tűzoltóságtól a tűzesettel kapcsolatos jegyzőkönyvet januárban. Mint Rónai elmondta, ebből az derült ki, hogy a korábbi információkkal ellentétben nem az épület földszintjén keletkezett elektromos tűz, hanem az irodaház épület harmadik emeletén, onnan terjedt tovább a negyedik és az ötödik emeletre – utóbbi szinten voltak a párt irodái.

FOTÓ: Gyurcsány Ferenc / Facebook

Hutter Marianna
Hutter Marianna az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek