Puzsér az előválasztásról: Az MSZP úgy hazudik, mint Habony

Szerző: Bakó Bea
2019.02.04. 17:00

Igenis megállapodtak az online regisztrációról a budapesti előválasztáson, állítja Puzsér. Szerinte az MSZP megijedt tőle, ezért hazudik.

Puzsér az előválasztásról: Az MSZP úgy hazudik, mint Habony

Amint azt az Azonnalin megírtuk, az tehet keresztbe a budapesti főpolgármesteri előválasztás második körének, hogy nem egyértelműek az online szavazás részletei. A második körben az első kört megnyerő párbeszédes Karácsony Gergely és Puzsér Róbert között dőlne el, hogy ki lesz a Fidesz által most is támogatott Tarlós István kihívója, de kiderült egy ellentmondás az online szavazás mikéntje kapcsán.

Míg Puzsér Róbert azt mondja: az online szavazás előtti online regisztrációban állapodtak meg, addig a szocialisták budapesti elnöke, Molnár Zsolt ragaszkodik ahhoz, hogy személyesen regisztrálni kelljen az online szavazás előtt. Ebben az esetben viszont Puzsér nem akar részt venni az előválasztás júniusi második körében.

A Facebookon Puzsér csapata az üggyel kapcsolatban azt írta:

Molnár Zsolt hazudik, igenis megállapodtak az online szavazás és online regisztráció módjában,

mégpedig Karácsony Gergely informatikusának a megoldási javaslatát fogadták el, bár a javaslatot nem részletezik. Szerintük most ezt Molnár letagadja.

„Molnár Zsolt úgy tesz, mintha Puzsér akarna kiszállni az előválasztásból, holott ők ijedtek meg. Attól félnek, hogy az online előválasztás akkora érdeklődést generál majd, hogy ott már nem a régi baloldal törzsszavazói lesznek többségben.”

Puzsérék a posztot azzal zárják: Molnár Zsolt hazudozása olyan, mintha maga Habony Árpád mondaná neki tollba.

Próbáltuk az ügyben megkérdezni az előválasztás első körét magasan megnyerő Karácsony Gergelyt is, de egyelőre nem sikerült elérnünk.

Bakó Bea
Bakó Bea az Azonnali alapító-főszerkesztője

EU-jogász. 2021 márciusa óta anyasági szabadságon.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek