Politikus vagy állatorvos? Mit csinálna Hadházy egy ideális világban?

2019.01.24. 11:41

Mi a hasonlóság a magyar politika és egy beteg állat között? Ez is kiderült a szerda esti, Hadházy Ákos által szervezett tüntetésen, ahol arról kérdeztük a tüntetőket és magát Hadházyt: milyen foglalkozást szánnának Hadházynak egy ideális Magyarországon. Videó!

Arról kérdeztük a Legfőbb Ügyészség épülete előtt tartott tegnapi megmozduláson a tüntetőket, hogy egy ideális világban hol kéne tartania a tüntetést szervező Hadházy Ákosnak.

A független országgyűlési képviselő korábban az Azonnalinak is elmondta, hogy egy jól működő országban ő nem politizálna, örülni kell, ha ő visszavonul.

De mit gondolnak a tüntetésen résztvevők? Politikusként vagy állatorvosként látnák-e szívesebben Hadházyt? Megkérdeztük.

A válaszadók egy része szerint Hadházy valóban állatorvos lenne ideális körülmények között, de akadtak olyanok is, akik nem örülnének annak, ha a képviselő hátrahagyná a politikusi pályát. Volt, aki szerint miniszteri, volt, aki szerint főállatorvosi pozícióban kellene lennie.

A tüntetés végén sikerült Hadházy Ákossal is beszélnünk, aki korábbi praxisából hozott példával illusztrálta jövőbeli terveit. 

A képviselő állatorvosként sokszor került olyan helyzetbe, hogy el kellett döntenie: egy beavatkozással lehet-e sikert elérni vagy nem. Ha egy állatnak már nem volt visszaút, akkor azt ki kellett mondani, a magyar demokráciának viszont még van reménye Hadházy szerint.

Ha úgy látom, hogy ezt már nem lehet megfordítani, természetesen haza kell menni és egy másik szakmát – a nagyon szép szakmámat – kell folytatni

– vonta le a konklúziót.

Bakodi Péter
Bakodi Péter az Azonnali újságírója
Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek