+++ MIBEN FEJLŐDJÜNK, MIRŐL ÍRJUNK? MONDD EL A VÉLEMÉNYEDET AZ AZONNALIRÓL! +++
Szerző: Fekő Ádám
2019. január 22. kedd, 19:45
Két nagy nemzetközi sporteseményt is rendeznek az országban hamarosan, így a nagy boltok inkább korlátozták magukat a külföldi látogatók nyugalma érdekében.

Japán két legnagyobb üzletlánca már most elkezdett készülni azokra a külföldi turistákra, akik az ősszel rendezett rögbi-világbajnokságra, vagy a 2020-as olimpiára érkeznek: a helyi szokásoknak köszönhetően bár műanyag fedő alatt, de a gyerekek számára továbbra is könnyedén megtekinthető a széles szexmagazin- és videókínálat, köztük természetesen a manga stílusban rajzolt darabok is.

 

A japánokat ezek különösebben nem zavarják, de a máshonnan érkező vendégeket igen, ezért a 20700 boltot üzemeltető 7-Eleven és a 14500-zal bíró Lawson Inc. inkább leveszi a polcokról.

 

A 7-Eleven szóvivője a CNN-nek egyszerű indokkal magyarázta a döntést: szeretnék, ha nemtől és életkortól függetlenül mindenki jól érezné magát a boltjaikban.
 

Bár Japánról valamiért mindenki azt hiszi, hogy minden sarkon használtbugyi-automaták vannak, valójában sokkal inkább kulturális szinten kötődik a felnőttfilmekhez: például tőlük származik a bukkake kifejezés is, amire ha elmúltál 18 éves, keress rá Google-ön!

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Nem politikai okokból takarították le, és tagadták, hogy hivatalos graffiti-eltávolító szakemberek lennének.

Nem a hagyományos könyvesbolti terjesztésbe kerülnek azok a romantikus könyvek, amelyek a KSH toplistáját vezetik.

Fabrizio Piscitelli 53 évet élt, de az SS Lazio legnagyobb ultracsoportjának vezéreként hagyott örökségével még sokáig fog küzdeni a futball.

Kik szavazhatnak az önkormányzati választáson? Mi kell ahhoz, hogy ajánlhasd a kedvenc polgármesterjelöltedet? Tudsz-e máshol szavazni, mint a lakóhelyed? Összeszedtük.

Ez pedig nem jó jel a német ipari teljesítményre nagyban alapozó magyar gazdaságnak sem.

A hét kérdése

Miből néznéd ki, hogy valójában nem is létezik? Vagy mi az, amiről kifejezetten szeretnéd, hogy ne létezzen? Szavazz, és kiderül, mekkora a klubod!

Azért ide elnéznénk

Figyelemfelhívó bringatúra Budapestről Szentendrére augusztus 24-én délelőtt.

Beszéddel is készül. Augusztus 24-én, a pesti Jelen bisztróban.

Dumbledore wouldn't let this happen. Augusztus 31-én délután, Budapesten.

Gellért Ádám ad elő a Clio Intézet estjén szeptember 4-én.

Tokaj-Hegyalja legszebb falujában szeptember 13-án végig lehet kóstolni a helyi borászatok legjobb borait.

Ezt is szerettétek

Mire elég, ha Zuzana Čaputová elnök azt mondja magyarul, hogy köszönöm? Jarábik Balázs felvidéki elemző elmagyarázza.

A Coca-Cola ugyanolyan politikai termék, mint a Fidesz. Kár, hogy az előbbinek a magyar ellenzék is bedőlt, írja Techet Péter.

A véleménybuborékok ártanak jobban a demokráciának, vagy pártízezer „hülye” szavazó?

Az Azonnali birtokába kerültek a 2018-as szerződéseik: volt, ahol a kutatási pénznek nevezett összegből focipályát újítottak fel. Hogy mi?! Tényfeltárás!

Twitter megosztás Google+ megosztás