+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Pintér Bence
2019. január 15. kedd, 15:25
Peter Parker, avagy Pókember Európába látogat a következő filmben.

Július ötödikén érkezik a mozikba a második olyan Pókember-film, ami immár a Marvel filmes univerzumának része, ehhez került fel most az első előzetes.

 

A filmben Peter Parker, avagy Pókember és barátai Európába, egészen pontosan Londonba és Velencébe utaznak, ahol Peter nem akarna pókemberkedni, mégis muszáj lesz neki.

 

A film feltehetőleg az áprilisban debütáló Bosszúállók: Végjáték című film után játszódik majd a fiktív idővonalon. Ez a film ugyanis a tavalyi Bosszúállók: Végtelen háború folytatása, amiben – mostanra talán már szabad spoilerezni, de azért figyelem, SPOILER! – Pókember is meghalt/eltűnt Thanos győzelme nyomán.

 

Mivel eddig is tudtuk, hogy a tavalyi Bosszúállók-film halálesetei ellenére be vannak tervezve szólófilmek az abban a filmben elporladó szereplőknek, ezért ez nem olyan nagy meglepetés. A kérdés inkább, amiről bővebben itt írtunk, az, hogy hogyan fogják legyőzni a Marvel-univerzum hősei Thanost, és ki éli túl azt a közdelmet. Ehhez nem nyújt sok támpontot az előzetes: mindössze egy fontosabb szereplő bukkan fel benne a többi filmből.

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Törvényben kell betiltani
Ibizán és Mallorcán azt is,
hogy a turisták ne
ugráljanak a szállodák erkélyéről a medencékbe.

Az EU-támogatások területalapú elosztása körül kialakult politikai botránynak az első áldozatai nem is a települések lehetnek, hanem az eddig biztos befutónak számító győri fideszes jelölt, Dézsi Csaba András.

Számos, hagyományosan kapitalista ország lakosságának többsége igennel válaszol erre a kérdésre egy friss felmérés szerint. Mutatjuk a kutatás eredményeit!

A salgótarjáni fideszes közeli fotókat tett ki a Facebookra egy halálos balesetet szenvedő fiatal lány vérző holttestéről.

Kimia Alizadeh Irán egyik kirakatfigurája volt, de egy héttel ezelőtt inkább elmenekült az országból az őt nőként ért megaláztatások miatt.

„Malájzia nem a világ szeméttelepe” – jelentette ki a környezetvédelmi miniszter.

A listára kerüléshez nem csak az kellett, hogy jó hely legyen az úticél, hanem az is, hogy ne kelljen túl sok pénzt költeni rá.

A hét kérdése

Még mindig nem tudja túltenni magát az ország Győr egykori polgármesterének horvátországi nyaralásán, úgyhogy biztos nem csak a mi fantáziánkat mozgatja Borkai sorsa. Itt a hét kérdése!

Azért ide elnéznénk

Január 20-án, hétfőn este a belvárosi Rába hotelben. Regisztráljatok!

Szakértők beszélik ki a helyzetet január 21-én Budapesten.

Az év legjobb bulija január 22-én szerdán. Reggeltől hajnalig!

Kiállítás Jankovics Marcell ismert és kevésbé ismert műveiből: animációktól Trianon-rajzokig. Február 2-ig a Műcsarnokban.

Politikai aspektusok a cseh és a szlovák művészetben 1989 után. Izgi kiállítás Pozsonyban egészen február 23-ig.

Ezt is szerettétek

Szerintünk az újságírókat korlátozó új szabályok nem felelnek meg az alkotmány követelményeinek, úgyhogy bepereltük az Országgyűlés Hivatalát és magát Kövért is.

Mikor lesz tárgyalás és ítélet? Mi lesz, ha nyerünk? Hogy néz ki egyáltalán egy kereset a házelnök ellen? Elmondjuk a perünk kulisszatitkait!

Eddig is csak egy-két helyen szabadott videózni a parlamentben, de mostantól még kevesebb helyen lehet, és még hangfelvételt készíteni se szabad szinte sehol a Házban.

Twitter megosztás Google+ megosztás