Itt az új Pókember-film első előzetese!

Szerző: Pintér Bence
2019.01.15. 15:25

Peter Parker, avagy Pókember Európába látogat a következő filmben.

Július ötödikén érkezik a mozikba a második olyan Pókember-film, ami immár a Marvel filmes univerzumának része, ehhez került fel most az első előzetes.

A filmben Peter Parker, avagy Pókember és barátai Európába, egészen pontosan Londonba és Velencébe utaznak, ahol Peter nem akarna pókemberkedni, mégis muszáj lesz neki.

A film feltehetőleg az áprilisban debütáló Bosszúállók: Végjáték című film után játszódik majd a fiktív idővonalon. Ez a film ugyanis a tavalyi Bosszúállók: Végtelen háború folytatása, amiben – mostanra talán már szabad spoilerezni, de azért figyelem, SPOILER! – Pókember is meghalt/eltűnt Thanos győzelme nyomán.

Mivel eddig is tudtuk, hogy a tavalyi Bosszúállók-film halálesetei ellenére be vannak tervezve szólófilmek az abban a filmben elporladó szereplőknek, ezért ez nem olyan nagy meglepetés. A kérdés inkább, amiről bővebben itt írtunk, az, hogy hogyan fogják legyőzni a Marvel-univerzum hősei Thanost, és ki éli túl azt a közdelmet. Ehhez nem nyújt sok támpontot az előzetes: mindössze egy fontosabb szereplő bukkan fel benne a többi filmből.

Pintér Bence
Pintér Bence az Azonnali külsős munkatársa

Nappal újságíró a győri Ugytudjuknál; éjszaka fantasztikus irodalomról író blogger.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek