+++ MIBEN FEJLŐDJÜNK, MIRŐL ÍRJUNK? MONDD EL A VÉLEMÉNYEDET AZ AZONNALIRÓL! +++
Szerző: Pintér Bence
2019. január 15. kedd, 15:25
Peter Parker, avagy Pókember Európába látogat a következő filmben.

Július ötödikén érkezik a mozikba a második olyan Pókember-film, ami immár a Marvel filmes univerzumának része, ehhez került fel most az első előzetes.

 

A filmben Peter Parker, avagy Pókember és barátai Európába, egészen pontosan Londonba és Velencébe utaznak, ahol Peter nem akarna pókemberkedni, mégis muszáj lesz neki.

 

A film feltehetőleg az áprilisban debütáló Bosszúállók: Végjáték című film után játszódik majd a fiktív idővonalon. Ez a film ugyanis a tavalyi Bosszúállók: Végtelen háború folytatása, amiben – mostanra talán már szabad spoilerezni, de azért figyelem, SPOILER! – Pókember is meghalt/eltűnt Thanos győzelme nyomán.

 

Mivel eddig is tudtuk, hogy a tavalyi Bosszúállók-film halálesetei ellenére be vannak tervezve szólófilmek az abban a filmben elporladó szereplőknek, ezért ez nem olyan nagy meglepetés. A kérdés inkább, amiről bővebben itt írtunk, az, hogy hogyan fogják legyőzni a Marvel-univerzum hősei Thanost, és ki éli túl azt a közdelmet. Ehhez nem nyújt sok támpontot az előzetes: mindössze egy fontosabb szereplő bukkan fel benne a többi filmből.

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Kik szavazhatnak az önkormányzati választáson? Mi kell ahhoz, hogy ajánlhasd a kedvenc polgármesterjelöltedet? Tudsz-e máshol szavazni, mint a lakóhelyed? Összeszedtük.

Ez pedig nem jó jel a német ipari teljesítményre nagyban alapozó magyar gazdaságnak sem.

Az '56-os magyar szabadságharc leveréséről is ismert Ivan Konyev szobrát vörös festékkel öntötték le, a polgármester szerint maradhat úgy, ahogy van.

Ez a fotó önmagában érdekes képet fest a kapitalizmusról.

Meg sem jelentek annak a szerzőnek a könyvei, aki a KSH közben eltűnt adatai szerint a legnagyobb példányszámban jelent meg Magyarországon.

A hét kérdése

Miből néznéd ki, hogy valójában nem is létezik? Vagy mi az, amiről kifejezetten szeretnéd, hogy ne létezzen? Szavazz, és kiderül, mekkora a klubod!

Azért ide elnéznénk

Figyelemfelhívó bringatúra Budapestről Szentendrére augusztus 24-én délelőtt.

Beszéddel is készül. Augusztus 24-én, a pesti Jelen bisztróban.

Dumbledore wouldn't let this happen. Augusztus 31-én délután, Budapesten.

Gellért Ádám ad elő a Clio Intézet estjén szeptember 4-én.

Tokaj-Hegyalja legszebb falujában szeptember 13-án végig lehet kóstolni a helyi borászatok legjobb borait.

Ezt is szerettétek

Mire elég, ha Zuzana Čaputová elnök azt mondja magyarul, hogy köszönöm? Jarábik Balázs felvidéki elemző elmagyarázza.

A Coca-Cola ugyanolyan politikai termék, mint a Fidesz. Kár, hogy az előbbinek a magyar ellenzék is bedőlt, írja Techet Péter.

A véleménybuborékok ártanak jobban a demokráciának, vagy pártízezer „hülye” szavazó?

Az Azonnali birtokába kerültek a 2018-as szerződéseik: volt, ahol a kutatási pénznek nevezett összegből focipályát újítottak fel. Hogy mi?! Tényfeltárás!

Twitter megosztás Google+ megosztás