Idén is különösen menő dolog lesz Budapesten bulizni

Szerző: Fekő Ádám
2019.01.15. 19:12

Ha hihetünk a külföldi szaksajtó véleményének, az idei nyáron is kiemelkedők lehetünk részeg emberek szórakoztatásában.

Idén is különösen menő dolog lesz Budapesten bulizni

Az évvégi listák már nem aktuálisak, de szerencsére azzá váltak az éveleji listák! Most például a Wild and Away leginkább a fiatal backpackereknek szóló utazóoldal állította össze a Szent Listát, amit minden buliőrültnek követnie kell idény nyáron. A 13 hely a kötelező nyári bulivárosokról szól, ennek megfelelően a 13-ból tizenegy szereplő van tenger- vagy óceánparton. 

A maradék kettő tökéletesnek gondolt nyári bulihely pedig Budapest és Prága!

Folyóink persze nekünk is vannak, de a Dunát azért elég nehéz oda rakni mondjuk Barcelona partja mellé, tehát másban kellett erősnek lenni. A szerző kiemeli Budapest boat partyjait, és a legdurvább party hosteleket, amiket valaha is látott. „A nyári hónapokban Budapest megőrül minden egyes éjszaka. A legőrültebb részei a fürdők, amik általában a nyugalmat jelképezik, de nem itt” – emelte ki a szerző az egyes fürdőkben rendezett bulikat. 

Már abból egyértelműen külföldi a szerző, hogy amúgy az egyre több helyen betiltott beer bike-okat is a pozitívumok közé sorolja. 
 

Ha esetleg valakit érdekelne a maradék 11 város: 2019-ben a ciprusi Aya Napára, a görög Iosz szigetre, Mikonoszra, Ibizára, Mallorcára, a bolgár Sunny Beach-re, Zakhintoszra, Barcelonába, Korfura, Lagoszra és Budvába kell menni bulizni, ha nagyon követni akarjuk a trendeket. 

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek