+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2019. január 15. kedd, 19:12
Ha hihetünk a külföldi szaksajtó véleményének, az idei nyáron is kiemelkedők lehetünk részeg emberek szórakoztatásában.

Az évvégi listák már nem aktuálisak, de szerencsére azzá váltak az éveleji listák! Most például a Wild and Away leginkább a fiatal backpackereknek szóló utazóoldal állította össze a Szent Listát, amit minden buliőrültnek követnie kell idény nyáron. A 13 hely a kötelező nyári bulivárosokról szól, ennek megfelelően a 13-ból tizenegy szereplő van tenger- vagy óceánparton. 

 

A maradék kettő tökéletesnek gondolt nyári bulihely pedig Budapest és Prága!

 

Folyóink persze nekünk is vannak, de a Dunát azért elég nehéz oda rakni mondjuk Barcelona partja mellé, tehát másban kellett erősnek lenni. A szerző kiemeli Budapest boat partyjait, és a legdurvább party hosteleket, amiket valaha is látott. „A nyári hónapokban Budapest megőrül minden egyes éjszaka. A legőrültebb részei a fürdők, amik általában a nyugalmat jelképezik, de nem itt” – emelte ki a szerző az egyes fürdőkben rendezett bulikat. 

 

Már abból egyértelműen külföldi a szerző, hogy amúgy az egyre több helyen betiltott beer bike-okat is a pozitívumok közé sorolja. 
 

Ha esetleg valakit érdekelne a maradék 11 város: 2019-ben a ciprusi Aya Napára, a görög Iosz szigetre, Mikonoszra, Ibizára, Mallorcára, a bolgár Sunny Beach-re, Zakhintoszra, Barcelonába, Korfura, Lagoszra és Budvába kell menni bulizni, ha nagyon követni akarjuk a trendeket. 

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár azt is elmondta, hogy miért döntöttek úgy, hogy az óvodákat és az általános iskolák alsó tagozatait még áprilisban kinyitják.

Cak az oltás első dózisát kapta meg. A kormány időközben ígéretet tett a rendszer pontosítására.

Ismert emberek fognak oltásra buzdítani minket, a cél nyolcmillió magyar beoltása, Gulyás szerint a Szputnyik a nyugati vakcináknál is jobb. Ez történt a kormányinfón!

Kolozsváron nemcsak a lakhatás, a kultúra is többe kerül, mint máshol. A Székelyföldön minden olcsóbb, Kézdivásárhely a legolcsóbb, magyar lakossággal is rendelkező város.

A heti Tsúfos Tükör megmutatja, miért örülhetünk a fővárosban épülő kínai egyetemnek.

A 2019-es önkormányzati választáson Pikó András mögé álltak be, és most sem állítanak saját jelöltet a VIII. kerületben.

Ebből nyáron akár óriási káosz is lehet: minden egyes EU-tagállam maga döntheti el, hogy elfogadja-e az EMA-engedéllyel nem rendelkező vakcinákat.

A hét kérdése

A hatpárti ellenzéki szövetség szerint felesleges a regisztráció, elég lenne felmutatni a TAJ-kártyát, hogy beoltsanak valakit a covid ellen. Szerinted?

Azért ide elnéznénk

Mi is, képzelheted. Gyere az Azonnali olvasói Facebook-csoportjába kibeszélni mindent!

Ezt is szerettétek

Eddigi bevételeik 10 százalékát keresik most meg, hiszen a szakmájukat konkrétan nem tudják gyakorolni. A Music Hungary Szövetség elnöke, Weyer Balázs a Helyzetben!

Hogyan lehet úgy szürreális műveket írni, ha a világ maga is egyre szürreálisabb? Veres Attila íróval erre kerestük a választ.

Renczes Ágoston, az Azonnali újságírója elmondja, miért lehet jobb vezető Matovič betonkatolikus menedzser utódja, és hogyan érintheti ez a felvidéki magyarságot.

A popzenészek és sztársportolók legújabb bevételi forrásáról Bornemissza Márkkal, az egyik legsikeresebb cipőbolthálózat, a Footshop magyar brand managerével beszélgettünk.

Az Európai Bizottság nemrég nyilvánosságra hozta az EU-s védettségi igazolásról szóló tervet. Lattmann Tamás nemzetközi jogásszal elemeztük, hogyan válhat valóra. Podcast!

Horváth Máté, a Dürer Kert koncertszervezője az Azonnalinak néhány részletet elárult arról, hogyan fog kinézni a lockdown utáni Dürer. Podcast!

Az 1848-as forradalomra és szabadságharcról szeretünk egy jó adag nemzeti mázzal és pátosszal leöntve gondolkodni. De mi köze a nemzeti ünnep lezüllesztéséhez Torgyán Józsefnek? Podcast!

Twitter megosztás Google+ megosztás