+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Kulcsár Árpád
2019. január 4. péntek, 14:12
A képviselő azt mondja, más esetben mosolyogna a dolgon, de ezt a fenyegetést komolyan veszi.

Halálos fenyegetést kapott a csütörtöki napon Mirkóczki Ádám, a Jobbik parlamenti képviselője, a Nemzetbiztonsági Bizottság elnöke. Mirkóczki az Azonnalinak elmondta, hogy levélben érkezett a fenyegetés, és egyértelműen politikai indíttatású, ugyanis annak írója a Jobbik

 

úgynevezett politikai páfordulását és a balliberális erőkkel való összeborulását sérelmezte, mielőtt megfenyegette a képviselőt, hogy megöli őt és a családját is.

 

A politikus nem kívánt részletes információkat kiadni a levél tartalmáról, azt azonban jelezte, hogy néhány részlet miatt úgy véli, komolyan kell vennie a fenyegetést.

 

„Alapvetően az ilyeneket máskor megmosolyognám, bár hozzáteszem, hogy levélben még sosem kaptam fenyegetést: és van benne néhány dolog, ami miatt nagyon szeretném, hogy kiderüljön, ki írta.

 

Engem ugyanis fenyegethetnek az nem zavar különösebben, de a családomat még viccből se tegyék” - mondta.

 

A politikusnak nincs tudomása róla, hogy a párttársai kaptak volna hasonlót fenyegetéseket. A képviselő az illetékes hatóságokhoz fordult az ügy felderítése érdekében.

 

A Jobbiknak az üggyel kapcsolatban írott közleményében a párt hozzáteszi:

 

„sajnálatos, hogy a Fidesz-KDNP százmilliárdos hazug gyűlöletkampánya ide vezetett”.

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Csak azért, hogy aztán pár hét múlva ki is lépjenek – már ha tényleg kilépnek. Von der Leyennek főhet a feje, ki tudja, mikor lép hivatalba a már most is késő új Európai Bizottság.

Bedőlni látszik a Le Pen-ellenes fal: egyre több baloldali szavazó választaná egy második fordulóban a szélsőjobboldali politikust a jelenlegi elnök ellenében. Te hogy döntenél?

Megváltoztatta működési szabályait a YouTube: szakszervezetet alapítanának a platform alkotói.

A piacvezető online bolt statisztikái elképesztően sokat javulnak évről évre, de úgy tűnik, hogy még mindig van hova nőni, ha black friday-ről van szó.

A Mexikóba menekült volt államfő szerint a lépés alkotmányellenes, és a történelem „legfurfangosabb és legundorítóbb puccsa”.

Parlamenti többséget találni mindehhez katalán függetlenségpártiak nélkül már nem lesz olyan egyszerű.

A hét kérdése

„Támogasson téged a Momentum!” – hangozhatna a mondat azoktól, akiken megpróbáltak segíteni Fekete-Győrék az elmúlt napokban.

Azért ide elnéznénk

Jobbnál jobb európai filmeket vetítenek november 13-15. között, ráadásul még jegyet is lehet nyerni!

És mindegyiktől lehet kóstolni! Ráadásul Budapesten! És még finomak is a borok. Nov. 23.

Eljött a te időd! Ugyanis a szocialista párt szervezésében megnézhető Az ifjú Karl Marx című film november 14-én.

Fantasztikusirodalmi találkozó november 30-án!

Jávor Benedekkel, Stumpf Andrással és Bajomi-Lázár Péterrel december 12-ig.

Ezt is szerettétek

Miért nézik le egymást az értelmiségiek és a melósok? Három pályakezdő: egy büszke gázszerelő, egy egyetemista és egy self made man mondja el.

Romániának is valamiről illene szólnia. Most arról szól, hogy nagy, és még nagyobb akar lenni. Így nehéz lesz bármiféle autonómia, mert az nem mennyiségi, hanem inkább minőségi cél. Véleménycikk!

Az EU leendő éléskamrája lehetne a zöldségek tömegét termelő Észak-Macedónia, aminek az új nevét a lakói nagy része rühelli, de elviselik az olyannyira vágyott EU-tagság áraként. De lesz-e ebből valami?

Eddig is csak egy-két helyen szabadott videózni a parlamentben, de mostantól még kevesebb helyen lehet, és még hangfelvételt készíteni se szabad szinte sehol a Házban.

Twitter megosztás Google+ megosztás