+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Hutter Marianna
2018. december 30. vasárnap, 20:22
Vajon mit csinál egy KDNP-s szilveszterkor? Ki az, aki már a nagy buli előtti napon el kezdett főzni, és ki az, aki köszönetet mondott az elvtársainak? És miért szidta meg magát Vona Gábor?

Bár a bejgli-evős, karácsonyfa alatt cukiskodó képek ideje lejárt, a közelgő új év is jó apropót biztosít a politikusoknak arra, hogy legyen miről posztolniuk a közösségi oldalaikon. Következzen egy válogatás a szilveszterre hangolódó posztokból!

 

1. Hogyan ünnepel egy KDNP-s ?

 

Erre a kérdésre maga a kisebbik kormánypárt adja meg a választ, ugyanis egyenesen videósorozatot készített arról, képviselőik hogyan fogják tölteni az ünnepet. Ebből többek közt kiderül, hogy a Soros György tervét sátáninak tartó Aradszki András, a párt frakcióvezető-helyettese baráti házaspárokkal fog ünnepelni, és

 

„a baráti kör természetesen KDNP-sek és fideszesek vegyesen”.

 

Vagyis egy „nagyon kényelmes, polgári” ünneplés vár a politikusra. Aki kíváncsi, hogy hogyan ünnepel a többi KDNP-s, az itt és itt nézheti meg a videókat.

 

2. Van, aki már főz

 

A gasztronómia iránti rajongásáról is ismert Gyurcsány Ferenc nem bízza a véletlenre az új évi bulit: már vasárnap elkezdett főzni. A DK elnöke Facebook-oldalán arról írt: nem szokott minden nap negyven emberre főzni, húslevest, pörköltöt és párolt káposztát készít.

 

3. Köszönet az elvtársaknak

 

A szocialisták alelnöke, Komjáthi Imre hálaadással hangolódott az új évre. Mint írta, ​köszöni a segítséget minden „barátjának, elvtársának és harcostársának”.

 

„Teszem amit a szívem diktál, ami baloldalon van és vörös. Szorgos népünk győzni fog!”

 

4. Bakiparádéval az újévbe

 

„Humor. Érted? Humor!”

 

– így figyelmezteti a politikusból vloggerré lett Vona Gábor követőit arra, hogy válogatásvideót közöl az év közben elkövetett bakijaiból. Így például láthatjuk, ahogy Vona Gábor belegabalyodik egy-egy mondatba, énekel vagy éppen megszidja magát azzal, hogy „össze-vissza zagyválasz”.

 

FOTÓ: Flickr

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Pedig az ortodox egyházfő pár hete még arról beszélt, az okostelefonok szolgaságba döntik felhasználóikat, és elhozhatják az Antikrisztust.

Nem látod át, hogy pontosan mi is lesz most szombaton? Tüntetés, sztrájk, vagy útlezárás? Netán mindegyik? Elmondjuk, jelen állás szerint hogyan alakul a hétvége!

Csak a képviselők egyharmada szavazott bizalmat Svédország eddigi leggyengébb kormányának, de a radikális jobboldalt sikerült kiszorítani.

Hiába kérték ki ausztriai állampolgárok a róluk szóló személyes adatokat az óriáscégektől, nem kaptak meg minden lényegi információt – állítja egy adatvédelemmel foglalkozó szervezet.

Ha a Twitter androidos alkalmazását használod, és megváltoztattad a fiókodhoz tartozó e-mail-címet 2014 novembere és 2019 januárja között, van egy rossz hírünk.

A hét kérdése

A rabszolgatörvény nyomán sztrájkban gondolkoznak a szakszervezetek. Neked mi lenne az utolsó csepp a pohárban? Szavazz!

Azért ide elnéznénk

Január 20-án Karácsony Gergely és Horváth Csaba csapnak össze az ellenzéki főpolgármesteri előválasztás keretein belül!

Dé:Nash, Pe$tipatkány és LIL IOM január 24-én lépnek fel.

Milyen a vidék az egyik legjelentősebb magyar képzőművész szemével?
Január 24-én kiderül!

Végig lehet kóstolni az összes hazai furmintot! Február 7-én!

Világhírű természetfotósok képeit lehet megcsodálni február 16-án Budapesten.

Ezt is szerettétek

Szerinte nyolc és fél éve úgy kéne viselkednie az ellenzéknek a parlamentben, ahogyan azt a rabszolgatörvénynél tette.

Mi az, ami miatt megdicsérné Lázár Jánost, és mi az, ami miatt csak őrá tud gondolni?

Kell-e tőle félni, és eléggé félünk-e tőle már most?

Elmagyarázzuk, ki hogyan ferdíti el a túlóratörvényt, és mi is
az igazság valójában!

Twitter megosztás Google+ megosztás