+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Hutter Marianna
2018. december 30. vasárnap, 20:22
Vajon mit csinál egy KDNP-s szilveszterkor? Ki az, aki már a nagy buli előtti napon el kezdett főzni, és ki az, aki köszönetet mondott az elvtársainak? És miért szidta meg magát Vona Gábor?

Bár a bejgli-evős, karácsonyfa alatt cukiskodó képek ideje lejárt, a közelgő új év is jó apropót biztosít a politikusoknak arra, hogy legyen miről posztolniuk a közösségi oldalaikon. Következzen egy válogatás a szilveszterre hangolódó posztokból!

 

1. Hogyan ünnepel egy KDNP-s ?

 

Erre a kérdésre maga a kisebbik kormánypárt adja meg a választ, ugyanis egyenesen videósorozatot készített arról, képviselőik hogyan fogják tölteni az ünnepet. Ebből többek közt kiderül, hogy a Soros György tervét sátáninak tartó Aradszki András, a párt frakcióvezető-helyettese baráti házaspárokkal fog ünnepelni, és

 

„a baráti kör természetesen KDNP-sek és fideszesek vegyesen”.

 

Vagyis egy „nagyon kényelmes, polgári” ünneplés vár a politikusra. Aki kíváncsi, hogy hogyan ünnepel a többi KDNP-s, az itt és itt nézheti meg a videókat.

 

2. Van, aki már főz

 

A gasztronómia iránti rajongásáról is ismert Gyurcsány Ferenc nem bízza a véletlenre az új évi bulit: már vasárnap elkezdett főzni. A DK elnöke Facebook-oldalán arról írt: nem szokott minden nap negyven emberre főzni, húslevest, pörköltöt és párolt káposztát készít.

 

3. Köszönet az elvtársaknak

 

A szocialisták alelnöke, Komjáthi Imre hálaadással hangolódott az új évre. Mint írta, ​köszöni a segítséget minden „barátjának, elvtársának és harcostársának”.

 

„Teszem amit a szívem diktál, ami baloldalon van és vörös. Szorgos népünk győzni fog!”

 

4. Bakiparádéval az újévbe

 

„Humor. Érted? Humor!”

 

– így figyelmezteti a politikusból vloggerré lett Vona Gábor követőit arra, hogy válogatásvideót közöl az év közben elkövetett bakijaiból. Így például láthatjuk, ahogy Vona Gábor belegabalyodik egy-egy mondatba, énekel vagy éppen megszidja magát azzal, hogy „össze-vissza zagyválasz”.

 

FOTÓ: Flickr

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Talán kevesen tudják itthon, de Lengyelország a fantasztikus irodalom terén is legalábbis középhatalom. Mit olvassunk a lengyel sci-fi és fantasy világából? Segítünk.

Lengyelországban összeállt az Európa-párti ellenzék a kormányzó jobboldali populisták ellen, de még így sem garantált a győzelem: a színes koalíció le van maradva Jarosław Kaczyński pártjához képest.

Ők olyanokkal szeretnek ünnepelni, akik nem annektálnak egy-egy félszigetet.

A hadsereget is bevetik a franciák a középületek védelme érdekében. Súlyos rendbontásra számítanak szombaton.

Nyilvánvaló volt, hogy a Törőcsik Mari ablakán bekukucskáló Orbán Viktor mémesedni fog, ezért most következzen egy válogatás az eddigi munkákból!

A hét kérdése

A miniszterelnök beígérte a térség újjászületését, de mi elképzelni sem tudjuk, mire gondolhatott. Szerintetek?

Azért ide elnéznénk

Az interaktív kiállítás Da Vinci halálának 500. évfordulóján érkezik, március 16-tól látogatható az Élményüzemben.

Előadás a szovjetek innovatív megoldásairól Budapesten március 22-én.

Na jó, ennél valamivel fancy-bb névvel fut a kolozsvári, március 29-31. közötti kóstoló.

Művészeti est március 30-án több, mint százötven slammer, költő és zenész társaságában. Helyszín: Négyszoba Galéria.

A branding hatásait járják körül magyar alkotók Pozsony egyik legmenőbb kiállítóterében, a Kunsthalléban, április 14-ig!

Ezt is szerettétek

A volt bécsi nagykövet, Szalay-Bobrovniczky Vince az Azonnalira kommentelt!

A termékenységi ráta növelése, a bevándorlás megállítása és Európa felébresztése: nem csak a magyar kormány programját jellemzik ezek a szlogenek.

A strasbourgi Európai Parlament képviselői bárjában értük el Alessandra Mussolinit, aki Berlusconi Forza Italiája színeiben ül az EP-ben.

Először az európai zöldpolitikában válhatna természetessé Európa újraegyesítése és az európai politika dekolonizálása.

Twitter megosztás Google+ megosztás