+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Hutter Marianna
2018. december 30. vasárnap, 20:22
Vajon mit csinál egy KDNP-s szilveszterkor? Ki az, aki már a nagy buli előtti napon el kezdett főzni, és ki az, aki köszönetet mondott az elvtársainak? És miért szidta meg magát Vona Gábor?

Bár a bejgli-evős, karácsonyfa alatt cukiskodó képek ideje lejárt, a közelgő új év is jó apropót biztosít a politikusoknak arra, hogy legyen miről posztolniuk a közösségi oldalaikon. Következzen egy válogatás a szilveszterre hangolódó posztokból!

 

1. Hogyan ünnepel egy KDNP-s ?

 

Erre a kérdésre maga a kisebbik kormánypárt adja meg a választ, ugyanis egyenesen videósorozatot készített arról, képviselőik hogyan fogják tölteni az ünnepet. Ebből többek közt kiderül, hogy a Soros György tervét sátáninak tartó Aradszki András, a párt frakcióvezető-helyettese baráti házaspárokkal fog ünnepelni, és

 

„a baráti kör természetesen KDNP-sek és fideszesek vegyesen”.

 

Vagyis egy „nagyon kényelmes, polgári” ünneplés vár a politikusra. Aki kíváncsi, hogy hogyan ünnepel a többi KDNP-s, az itt és itt nézheti meg a videókat.

 

2. Van, aki már főz

 

A gasztronómia iránti rajongásáról is ismert Gyurcsány Ferenc nem bízza a véletlenre az új évi bulit: már vasárnap elkezdett főzni. A DK elnöke Facebook-oldalán arról írt: nem szokott minden nap negyven emberre főzni, húslevest, pörköltöt és párolt káposztát készít.

 

3. Köszönet az elvtársaknak

 

A szocialisták alelnöke, Komjáthi Imre hálaadással hangolódott az új évre. Mint írta, ​köszöni a segítséget minden „barátjának, elvtársának és harcostársának”.

 

„Teszem amit a szívem diktál, ami baloldalon van és vörös. Szorgos népünk győzni fog!”

 

4. Bakiparádéval az újévbe

 

„Humor. Érted? Humor!”

 

– így figyelmezteti a politikusból vloggerré lett Vona Gábor követőit arra, hogy válogatásvideót közöl az év közben elkövetett bakijaiból. Így például láthatjuk, ahogy Vona Gábor belegabalyodik egy-egy mondatba, énekel vagy éppen megszidja magát azzal, hogy „össze-vissza zagyválasz”.

 

FOTÓ: Flickr

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Noha a Varga Mihály-féle új adócsomag célja az adócsökkentés és az adóegyszerűsítés, az leginkább kommunikációs húzásként értelmezhető. Elemzés!

A számok alacsonyabbak a hivatalos adatoknál, de a kórházba kerültek körében a halálozási arány magas.

A párt küldöttgyűlése döntött így. Karácsony szombatra nagy bejelentést ígért.

Az eset miatt Skóciában többen is azt követelik, hogy legyen saját bevándorláspolitikájuk.

Szombattól korlátozás nélkül utazhatnak a beoltott magyarok és csehek a két ország között, jelentette be Szijjártó Péter.

Szijjártó Péter Pozsonyban azt mondta: nem hagyják, hogy az ügy lekerüljön a napirendről.

Néhány kivétel azért marad: a piacokon, a zsúfolt helyeken és a busz- és vonatállomásokon még kell majd a maszk, máshol azonban nem. Június elsejétől pedig újabb enyhítések jönnek.

A hét kérdése

2022-ben még a választás előtt a parlament új államfőt fog megszavazni, aki ha akar, akár fontos ember is lehet majd. De ki legyen az? Van pár opció.

Azért ide elnéznénk

Mi is, képzelheted. Gyere az Azonnali olvasói Facebook-csoportjába kibeszélni mindent!

Az első nyári hétvégén, június 5-én sörkóstolási és vásárlási lehetőség Budapesten és több vidéki helyszínen is.

Ezt is szerettétek

Meddig adminisztratív hiba az állam részéről, ha nem küldi valakinek az igazolásokat, és honnan súlyosabb mulasztás?

Manek Gábor számos budapesti étterem tulajdonosaként is építi a fővárosi gasztronómiát. Vele beszélgettünk az éttermek újranyitásáról, a Lärm jövőjéről, valamint a nyári fesztiváltervekről. Podcast!

Magyarország egyik legkeresettebb színésze az Azonnalinak elmondta, mi a kelet-magyarországi identitás lényege, milyen az HBO-val dolgozni, de az is kiderül, mi van a Bödőcs Tibor könyvéből az ő főszereplésével készülő monodrámával. Podcast!

Németországban ősszel szövetségi választásokat tartanak, eldől, ki lesz Angela Merkel utódja. Kik azok, akik vállalnák a feladatot? Techet Péter és Bukovics Martin kielemezték. Podcast!

Letoha Tamás, a gyógyszerfejlesztéssel foglalkozó kutató koronavírussal kapcsolatos olvasói kérdésekre válaszol, és azt is elmondja, miért fél a biológiai háborútól.

A galériatulajdonos műgyűjtő elmondja, hogy a szobor a világ bármely részén múzeumi tárgy lehet a jövőben: a BLM-szobor jó értelemben provokál.

Eddigi bevételeik 10 százalékát keresik most meg, hiszen a szakmájukat konkrétan nem tudják gyakorolni. A Music Hungary Szövetség elnöke, Weyer Balázs a Helyzetben!

Twitter megosztás Google+ megosztás