Itt egy budapesti mozi, ami december 24-én is ad pár filmet

2018.12.23. 11:15

Nincs kinél karácsonyozz, de azért csak csinálnál valami karácsonyi dolgot? A Cirko-Gejzír mozi gondolt rád.

Itt egy budapesti mozi, ami december 24-én is ad pár filmet
December 24-én és 31-én is nyitva tart, és borral és pezsgővel várja a nézőket a Budapest belvárosában található Cirko-Gejzír mozi.

A Cirko-Gejzír mozi a korábbi évek gyakorlatának megfelelően december 24-én, karácsony mindkét napján, valamint szilveszter este és újév napján is nyitva lesz, és új filmekkel várja a mozilátogatókat.

Premier előtt vetítik a már az Azonnali által is méltatott Rossz versek című magyar filmet. Mindezt angol felirattal teszik,  így akár közös programot is lehet szervezni arra, hogy valaki a külföldi ismerősöknek is megmutatja, milyen volt a nyolcvanas-kilencvenes évek Magyarországán felnőni. Ez itt a film előzetese, nézzetek bele:

December 24-én vetítik még a cannes-i Arany Pálmával díjazott Bolti tolvajokat. Ezek mellett a közönség korábbi kedvenceit, illetve a BÚÉK c. magyar filmet is műsorra tűzik. És nem győzzük hangsúlyozni, hogy december 24-én és 31-án este borral és pezsgővel is várják a nézőket.

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek