Az irodákat is kulcsra zárják az MTVA-ban

2018.12.17. 14:00

Azokat az MTVA-dolgozókat, akik csak reggel értek volna be munkahelyükre, haza is küldték, a székházban lévő politikusok elől pedig szinte mindent elzártak.

Az irodákat is kulcsra zárják az MTVA-ban

A teljes élő közvetítésünket ide kattintva olvashatod el!

Szinte teljes külső és belső blokád van érvényben a bent szaladgáló ellenzéki politikusok miatt a közmédia Kunigunda útjai székhelyén, értesült az Azonnali ott dolgozóktól. Nem csak a telephelyre való be- és kijutás ütközik problémába, hanem még az irodákat is kulcsra záratták a dolgozókkal a feletteseik, így próbálva megakadályozni, hogy az épületben tartózkodó ellenzéki politikusok nehogy benyissanak oda.

WC-re is csak úgy mehetnek ki, ha a szobából távozva egyből kulcsra zárják az ajtót.


Információink szerint a hajnalos műszaknak még sikerült bejutnia, de akik reggel 8-9 között érkeztek volna, már nem tudták felvenni a munkát, őket haza is küldték. A benti hangulatot jól leírja, hogy a korábban ebédidőtájt zsongó közösségi terek szinte teljesen kihaltak. Az ebédlőben csak lézengenek a munkatársak, és a dohányzóudvar is szinte teljesen üres.

FOTÓ: Gergely Előd Gellért / Azonnali

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek