A rabszolgatörvény elleni tüntetésen megidéződött a 2006-os Kossuth téri Démon!

Szerző: Fekő Ádám
2018.12.13. 16:48

Olyan jelenés történt, ami tényleg csak azt bizonyítja, mekkora ereje van a kimondott szavaknak még tizenkét évvel később is.

A rabszolgatörvény elleni tüntetésen megidéződött a 2006-os Kossuth téri Démon!

Szerdán a botrányos körülmények közt elfogadott rabszolgatörvény miatt spontán vonultak többen is az utcára, hogy nagyrészt a Kossuth téren fejezzék ki, mennyire nem értenek egyet ezzel az egésszel. Ha a Kossuth tér szókapcsolatot halljuk, akkor már 2006-óta jut stabilan eszünkbe az az ősz, amikor a Kossuth tér még az előző hazug kormányról szólt, a tévészékház ostromáról, az indokolatlanul brutális rendőri fellépésről, és némileg a reményről, hogy pár éven belül majd jobb vezetése lesz az országnak. Nos, az alább látható különleges technikával készült videónkon is látszik, hogy

nem volt akkor teljesen hiábavaló többszázezerszer elmondani az események főszereplőjének is a nevét, ugyanis 2018. december 12-én este megidéződött maga a 2006-os Démon! 

Komolyra fordítva a szót, Gyurcsány Ferenc élőzött majdnem két perc erejéig a tüntetésről, az ő megjelenése a Kossuth téren pedig valószínűleg örökre olyan érzést kelthet az országban, mintha Soros György megjelenne egy Fidelitas-bulin.

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek