A nap eredménye: a Fidesz az ellenzékkel vitázik, még ha csak mémben is

Ésik Sándor

Szerző:
Ésik Sándor

2018.12.12. 20:56

A mai nap nem győzelem az ellenzék számára, hanem egy olyan hétköznap, amilyen hétköznapokat kell csinálni egy magát komolyan vevő ellenzéknek.

Tessék, itt a nap eredménye.

Hosszú-hosszú idő után, az első Fidesz által útra indított mém (5000 fölötti megosztásnál jár) amelyen nem EU-s politikus, vérengző migránsok, vagy az óvszer nélküli dugásra buzdító nemzeti konzultáció van, hanem a Fidesz, ha tahó módon is VITATKOZIK AZ ELLENZÉKKEL. Ilyet emlékeim szerint jó pár éve nem csinált.

Tudom, hogy most nagyon sok ellenzéki pártnál néznek, hogy ilyenkor mi a frászt is kell csinálni.

Segítek. Válaszolni.

Megnyílt a kommunikációs tér, amelyet holnap már izomból zárni fognak,

holnapra valószínűleg a francia rendőrök elkapják a strasbourgi lövöldözőt (ha már el nem kapták, dolgoztam délután), aki valószínűleg muszlim, megy majd újra a merkelezés és társai.

De most, a Fidesz mozgósítani kénytelen, és most remélem, hogy minden ellenzéki pártnál a még mellettük megmaradt szakemberek már nézik ezt a képet és írják a választ, amelyet ugyanilyen könnyű megosztani.

A Fidesz nincs kiütve. Egy bokszedzésen ilyenkor mondják, hogy bevittél egy ütést, gyorsan tegyél rá egy horog-horog-felütés kombinációt, lépj hátra, és ha lenn a keze, lépj be az egyenesre, ha már fenn, akkor meg be a fedezék mögé, és várd a következő lehetőséget.

Nem győzelem ez, egy nagy lófaszt az. Ez egy olyan hétköznap, amilyen hétköznapokat kell csinálni egy magát komolyan vevő ellenzéknek.

Ebben ugyanis a Fidesz tud hibázni, migráncsozásban meg nem tud, mert ott képzelt ellenség van.

Ésik Sándor cikkét tessék lájkolni a Diétás Magyar Múzsán is!

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek