Újra világhírű lett a magyar foci!

Szerző: Fekő Ádám
2018.12.11. 20:30

Jó, nem teljesen világhírű, ráadásul inkább egy magyar lelátó pár perces népszerűségéről van szó, de azért világhír!

Újra világhírű lett a magyar foci!

Kubala László, Puskás Ferenc, Albert Flórián, és még sorolhatnánk a nagy magyar focihéroszokat, akik mögé most végre megint oda tehetünk egy nevet:

A Négy Sört Ivó Diósgyőrit!

Az a helyzet, hogy bár a focink tragikus, de a magyar lelátókon még mindig a legmagasabb minőségű emberekbe lehet belebotlani, aminek megörökítése feltűnt a Facebook egyik legnagyobb oldalának, a The Casual Ultrának is. Ők kifejezetten a lelátói élettel foglalkoznak, aminek természetesen nagyon fontos része a sörvedelés, ezért ki is tettek egy fényképet egy úriemberről, aki egy négyes pakkból fogyasztja a sört úgy, ahogy csak a legnagyobbak tudják. 

Ha jobban megnézzük, akkor előkerül a lényeg: az úriember Borsodit iszik abból a pakkból, ráadásul a háttérből sem nehéz kikövetkeztetni, hogy az épp felépült új diósgyőri stadion székei láthatók a háttérben. Gratulálunk neki, végre büszkék lehetünk!

 

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek