Hivatalos: Puzsér Róbertet támogatja az LMP

2018.12.08. 15:25

Tényleg megtörténik, a Lehet Más a Politika budapesti kongresszusa simán megszavazta a kritikus főpolgármesteri jelöltségét szombaton.

Hivatalos: Puzsér Róbertet támogatja az LMP

Tényleg Puzsér Róbert főpolgármesteri jelöltségét támogatja az LMP – értesült az Azonnali.

A párt budapesti regionális kongresszusa 26 igen, 1 tartózkodás és 6 nem szavazattal szavazta meg, hogy az eddig leginkább főállású megmondóemberként funkcionáló Puzsér induljon Budapesten.

A Sétáló Budapest nevű programmal kampányoló Puzsér még délelőtt írt nyít levelet a kongresszushoz, ebben azt ígérte, hogy „centrumot és politikai otthont épít annak a 30 százaléknyi budapesti szavazónak, aki nem kér sem a Fideszből, sem a KDNP-ből, sem az MSZP-ből, sem a DK-ból, aki nem kér a szekértáborokból, a polgárháborúból, a sérelmi politikából, a véres és gyalázatos huszadik századból.” A programról egyelőre annyit tudni, hogy Budapest belvárosának jelentős részéről kitiltaná az autókat. 

Puzsér Róberttel még ősszel beszélgettünk az alakulóban lévő főpolgármesteri ambícióiról, ide kattintva akár el is olvashatod.

Maga Puzsér videón reagált a hírre:

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek