A Fidesz azt állítja, megállították a migránsozó kamionját Brüsszelben

Szerző: Fekő Ádám
2018.12.06. 18:47

Guy Verhofstadtnak akartak válaszolni, de most azt állítják, leszedették velük a kamionra tett hazugozó plakátot.

A Fidesz azt állítja, megállították a migránsozó kamionját Brüsszelben

A magyar kormány Facebookon állítja, hogy megállították Brüsszelben azt a kamiont, ami Orbán Viktor üzenetét vitte körbe a városon a migránsokról és terroristákról, illetve a szerintük hazudozó Guy Verhofstadtról, és arra kényszerítették a sofőrt, vegye le az üzenetet. A nemzetközi sajtóban ennek egyelőre nincs nyoma, úgyhogy csak az eddigiek alapján azért nem teljesen megbízható kormánypárti álláspontot kaptuk meg.

A Fidesz kamionja Guy Verhofstadt liberális EP-képviselő budapesti kamionjára adott választ, a nálunk láható járművön arra hívta fel a figyelmet, hogy Orbán lop. 

„Guy Verhofstadt elmondhatta a véleményét, de nekünk meg akarják ezt tiltani. A kormány azonban ragaszkodik ahhoz, hogy a magyar álláspont is megjelenjen” – szól a közlemény. 

A Fidesz plakátjáról amúgy már viszonylag korán kiderült, hogy nem különösebben hiteles, hiszen egy a migrációhoz egyáltalán nem kapcsolódó párizsi tüntetés képét is felhasználták az elrettentéshez.

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek