Visszatérjen-e Schiffer András?

2018.11.28. 07:24

Jobbról és balról is a közélet számos prominense ment el Schiffer András keddi könyvbemutatójára. Megkérdeztük őket, szeretnék-e, hogy Schiffer visszatérjen a politikába, és ha igen, melyik pártba? Sólyom Lászlótól Puzsér Róbertig, Schmidt Máriától Morvai Krisztináig egy csomóan vallottak Schifferről az Azonnalinak, és persze Schiffer maga is elárulta, mennyi az esély a visszatérésére.

Alig fértek be az érdeklődők az Írók boltjába kedd este Schiffer András Zöld jelzés című könyvének bemutatóján, amire számos politikus és közéleti szereplő is kíváncsi volt. 

Az Azonnali azt kérdezte tőlük, szeretnék-e, hogy a parlamentből 2016-ban, az LMP-ből pedig idén kiszállt Schiffer András visszatérjen a politikába, és hogy az LMP-ben, más pártban, vagy saját formációban kéne ezt megtennie.

Az eseményen az élet számos nagy kérdésére fény derült, például ilyenekre:

5.

Visszafogadná-e az LMP-be Schiffert Ungár Péter, Vágó Gábor, Kanász-Nagy Máté, Kendernay János, Csárdi Antal vagy Demeter Márta?

4.

Hiányzik-e Schiffer a miniszterelnöki megbízottá avanzsált ex-szocialista Szili Katalinnak, a jobbikos Gyöngyösi Mártonnak, vagy épp Sólyom László volt köztársasági elnöknek?

3. 

Foglalkozik-e Schmidt Mária azzal, hogy Schifferrel, vagy nélküle jobb-e az LMP-nek?

2.

Kit választana Karácsony Gergely, ha az MSZP és Schiffer közül kéne választania?

1. 

Mi a közös Puzsér Róbertben és Morvai Krisztinában?

És persze mit szól mindehhez maga Schiffer András? Nézd meg a videót, és kiderül!

Bakó Bea
Bakó Bea az Azonnali alapító-főszerkesztője

EU-jogász. 2021 márciusa óta anyasági szabadságon.

olvass még a szerzőtől
Bukovics Martin
Bukovics Martin az Azonnali alapító-főszerkesztője

Német anyanyelv, gradišćei gyökerek, pécsi szőlő, olasz parkolási bírságok. Az Azonnalitól való távozása óta itt olvasható: Gemišt

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek