+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Petróczi Rafael
2018. november 22. csütörtök, 12:23
A Baby One More Time Britney-slágert figurázza ki Deadpool, Batman, Amerika Kapitány, Farkas és Pókember.

A fanatikus Britney Spears-rajongók számára istenkáromlással érhet fel az, amit a Heavy Metal Heroes nevű banda művelt popkirálynőjük ikonikus dalával, a Baby One More Time-mal

 

A zenekar nevéből már lehet következtetni, hogy miről is szól a történet:

 

a Marvel-univerzum szereplőinek öltözött zenészek fogták a húszéves számot, nyakonöntötték egy azért még fogyasztható rockzenei alappal, és hogy ne legyen unalmas, készítettek hozzá egy humorban gazdag klipet is.

 

A szereposztás:

 

Deadpool énekel, Batman és Farkas gitározik, Pókember basszgitáron adja az alapot, Amerika Kapitány pedig a dobokat püföli.

 

És azt kell mondjam, nem is rosszul. Akárkik is legyenek a maszkok mögött, az biztos, hogy képzett zenészeket láthatunk, amint kifigurázzák a Britney-klipet. Deadpool hangja például komoly zenei előképzettségre vall, ahogy Batman gitárszólóját sem tudná akárki eljátszani. 

 

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Már a képmegosztónál is belátták, rettentő káros a fiatalok testképére, ha az arcukba nyomják a pénzért megvásárolható szépülést.

Az Ireland Simpsons Fans csoport saját pártjának tényleg egy fánk lesz a logója, de amúgy nagyon úgy tűnik, nem egy új viccpárt lesz az ISF Party.

Százezer ember vonult végig New York pénzügyi negyedén, hogy aztán meghallgassa a svéd klímaaktivistát. Az Azonnali ott volt, és hoztunk nektek képeket!

Németország eddigi legnagyobb klímatüntetéseit rendezték ma meg. Az Azonnali ott volt, és megmutatja nektek a legjobb transzparenseket!

A Szabadságpárt gyorsan szeretne szalonképesebbé válni, hogy újra elfogadható koalíciós partner lehessen a Kurz-féle Néppárt számára.

A hét kérdése

A szélsőjobb által is oly sokat emlegetett európai életmód védelme névvel ellátott biztosi portfóliót sokan betámadták. Ha rajtad múlik, mire neveznéd át?

Azért ide elnéznénk

Ezen három dolog kombinációja lesz szeptember 27-29 között, naná, hogy Szentendrén.

Milyen volt az erdélyi Magyar Autonóm Tartomány? Szeptember 27-én a Kutatók éjszakáján szó lesz róla.

Neoliberálisok, posztmarxisták, populisták vagy konzervatívok legyenek? Schiffer és Lányi megmondja. Szeptember 27.

Szeptember 28-án végig lehet kóstolni egy csomó gőzgombócot. Mellé koncertek.

Újra az irodalom és könyvkultúra központja lesz négy napra a Várkert Bazár október 10-től.

Ezt is szerettétek

Mennyire kapják meg a mindennapi szexizmust azok a lányok, akik bevallottan azzal akarnak érvényesülni, hogy jól néznek ki?

Kik azok, akikről első ránézésre nem mondaná meg az ember, hogy hosszú évek óta fideszesek? Összeszedtük!

Kárpátaljáról viszont mentőt fizetnek a magyarok a határig, hogy eljussanak a rossznak tartott magyar egészségügybe. Mutatjuk, miért.

Mutatunk pár jó társasjátékot, amiben tényleg kell gondolkodni, és nem is feltétlenül a többiek kisemmizése vagy kiiktatása a cél. Azonnali-lista!

Twitter megosztás Google+ megosztás