Így még biztos nem hallottad Britney Spears slágerét

Szerző: Petróczi Rafael
2018.11.22. 12:23

A Baby One More Time Britney-slágert figurázza ki Deadpool, Batman, Amerika Kapitány, Farkas és Pókember.

Így még biztos nem hallottad Britney Spears slágerét

A fanatikus Britney Spears-rajongók számára istenkáromlással érhet fel az, amit a Heavy Metal Heroes nevű banda művelt popkirálynőjük ikonikus dalával, a Baby One More Time-mal

A zenekar nevéből már lehet következtetni, hogy miről is szól a történet:

a Marvel-univerzum szereplőinek öltözött zenészek fogták a húszéves számot, nyakonöntötték egy azért még fogyasztható rockzenei alappal, és hogy ne legyen unalmas, készítettek hozzá egy humorban gazdag klipet is.

A szereposztás:

Deadpool énekel, Batman és Farkas gitározik, Pókember basszgitáron adja az alapot, Amerika Kapitány pedig a dobokat püföli.

És azt kell mondjam, nem is rosszul. Akárkik is legyenek a maszkok mögött, az biztos, hogy képzett zenészeket láthatunk, amint kifigurázzák a Britney-klipet. Deadpool hangja például komoly zenei előképzettségre vall, ahogy Batman gitárszólóját sem tudná akárki eljátszani. 

Petróczi Rafael
Petróczi Rafael az Azonnali korábbi újságírója

A Budapesti Corvinus Egyetemen végzett politológusként. Az Azonnali gyakornoka, majd belpolitikai újságírója volt 2017-2021 között.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek