Soros Györgynél reklámozza magát Magyarország

Szerző: Bukovics Martin
2018.11.19. 10:33

Ennyire jól sikerült országimázsügyi cikk-hirdetés párosítás ritkán jön szembe az olvasóval.

Soros Györgynél reklámozza magát Magyarország
Sebastian Kurz osztrák kancellár vasárnap Bécsben fogadta Soros Györgyöt,

akivel a Budapestről épp Bécsbe költözni kezdő CEU-ról, az Európai Unió jövőjéről és a Nyugat-Balkánról beszélgettek, legalábbis ezt írja az osztrák Kurier című napilap. Soros hétfőn az osztrák tudományügyi miniszterrel, a jobboldali Néppárt (ÖVP) által a posztra jelölt Heinz Faßmannal is találkozik, hogy megtudakolja, pontosan hogyan is tudja akkreditáltatni magát az Orbán-kormány által sokat támadott egyeteme Bécsben.

A legviccesebb ebben nem a magyarországi kormánypárt és annak médiájának esetleges reakciója lesz az ügyre, ha lesz egyáltalán olyan, hanem hogy a Kurier tabletes verziójában milyen hirdetés jelent meg a cikkben. 

A banner az új magyar turisztikai koncepciót, a WOW Hungary-t reklámozza, és azzal a szöveggel csábítja Magyarországra a magyar kormány által Budapestről elüldözött CEU-ról szóló hírre kíváncsi olvasót, hogy

„Magyarország. Engedd, hogy meglepjen!”
Bukovics Martin
Bukovics Martin az Azonnali alapító-főszerkesztője

Német anyanyelv, gradišćei gyökerek, pécsi szőlő, olasz parkolási bírságok. Az Azonnalitól való távozása óta itt olvasható: Gemišt

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek