Miről beszélt még Kurz és Soros? Szavazz!

2018.11.19. 15:47

A csúcstalálkozón a CEU Bécsbe költözése volt a téma. De miről esett szó még? A burgenlandi határról? Nikola Gruevszkiről? Parndorfról? Szavazz!

Miről beszélt még Kurz és Soros? Szavazz!

Ez itt az Azonnali hét kérdése rovata, ahol minden héten felteszünk egy friss, aktuális kérdést mindenféle vicces és komoly válaszokkal!

Arról már egyszer írtunk az Azonnalin, hogy miért volt eleve fals dolog Orbán Viktor természetes szövetségesének tartani a fiatal osztrák kancellárt, Sebastian Kurzot. Akkor Kurz pártjának tagjai a Sargentini-jelentés mellett szavaztak az Európai Parlamentben.

Most viszont még érdekesebb dolog történt: Kurz Soros Györggyel, a kormánypropaganda által patásördögnek lefestett magyar származású üzletemberrel egyeztetett Bécsben.

A téma a CEU Bécsbe költözése volt, a következő ősztől ugyanis Bécsben indítanák a CEU posztgraduális képzéseit politikatudomány, újságírás és nemzetközi kapcsolatok szakokon.

Ezen felül pedig az EU jövője és a Nyugat-Balkán is téma volt közöttük az osztrák Kurier tudósítása szerint. Kurz azért azt megjegyezte, hogy fontos olyan személyekkel is párbeszédben maradni, akikkel szemben véleménykülönbség áll fenn, például a migráció ügyében.

De miről beszélgethetett még a magyar kormány legfőbb vélt ellensége és eddig vélt barátja, az osztrák kancellár? Szerinted? Szavazz!

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek