Hajléktalanság, rasszizmus, környezetszennyezés: milyen társadalmi probléma hatja meg az X-Faktor zsűritagjait?

2018.11.14. 18:04

Mi történik akkor, ha valami fontosról kell beszélniük a celebritásoknak? Az Azonnali elment az RTL Klub sajtótájékoztatóra, és kipróbálta! Vajon ki állt ki a hajléktalanság betiltása ellen, és kit zavar a túlzott húsevés? Videó!

Magyarországon a celeb általában celebkedik, ami körülírható pár Storyban megjelent nyaralós fotóval és egy-két botrányos szakítással a Blikkben. Arról viszont viszonylag kevésszer beszélnek, hogy milyen, úgynevezett Fontos Probléma érdekli őket.

Most jól felkavartuk az állóvizet, és elmentünk az X-Faktor sajtótájékoztatójára, hogy megkérdezzük az országban épp legtöbb emberhez eljutó embereket, mik azok a problémák, amik őket is zavarják.

A helyzet néha meglepő, néha nem annyira: videónkból kiderül, hogy a környezetvédő Puskás Peti például az internetes zaklatást és úgy általában a kommunikációt tartja a legnagyobb tragédiának, viszont másokat annyira meg tudott mozgatni a környezetvédelem fontosságával, hogy Szabó Zsófi és ByeAlex menni is akarnak vele szemetet szedni.

Gáspár Lacinak a gyerekek a fontosak,

viszont a legnagyobbat Radics Gigi dobta: az elmúlt hét történéseire reflektálva kiállt a hajléktalanok vegzálása ellen, majd a roma származású énekesnő a rasszizmust is felsorolta, mint általános problémát.

És ki az, akit zavar a túlzott húsevés meg a pálmaolaj? Ez is kiderül a videóból:

Pintér Bence
Pintér Bence az Azonnali külsős munkatársa

Nappal újságíró a győri Ugytudjuknál; éjszaka fantasztikus irodalomról író blogger.

olvass még a szerzőtől
Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek