Nem a Való Világgal van a baj, hanem minden mással

Fekő Ádám

Szerző:
Fekő Ádám

2018.11.12. 09:37

Elképesztően vicces, hogy a fél ország pár kábelcsatornán ordibáló fiatal miatt dühöng, miközben közel sem ők az ország legnagyobb tahói.

Ezt a cikket az Azonnali Reggeli fekete nevű hírlevelének olvasói már ma reggel megkapták postaládájukba. Kérj hírlevelet te is!

Egy hete újra a VV családtól hangos a magyar internet! Az RTL II a Való Világ kilencedik szériáját is elindította, amivel nem csak VV Adrinak, VV Cintikének, VV Radicsnak vagy VV Csokinak adnak pár hónapig tartó országos ismertséget, hanem újra lett programja az ország erkölcscsőszeinek is! Végre elővehetik a Retek Klub gúnynevet, elmondhatják jó hangosan, hogy itt az emberiség selejtje gyűlik össze, amit szégyen, hogy mutatnak a tévében. 

Vannak persze érvek is itt! Hát milyen bunkókat választanak ki? Kurvák, pornósok, buzik és négerek, hát már mindenkit beengednek a tévébe? 

És ezt nézik a fiatalok, róluk vesznek példát!

Az a helyzet, hogy a Való Világ soha egy másodpercig sem akart úgy csinálni, mintha agysebészeket és hétköznapi hősöket hívnának be a műsorba, ezért is érdekes különösen, miért akadunk ki egy kábelcsatorna esti prosztózásán. Pláne úgy furcsa, hogy látjuk, mekkorát változott Magyarország 2002 óta.  

Abban az időszakban még tényleg kimondhatatlanul durvának számított az, ami a realitykben történik: kurvát hívtak be VV Okinak, VV Indián elmondta, hogy „én már kevesebbért is rúgtam szájba nőt”, VV Segalt a műsor után egy rakás kábítószer társaságában találta meg a rendőrség, szóval akkoriban tényleg kiemelkedően bunkónak számított ez a műsor az ország legnézettebb csatornájának esti műsorsávjában.

Azóta viszont eltelt több, mint 15 év, és már a trash legtökéletesebbjének számító VV4 óta is eltelt kilenc. A játékosok most sem olyan őrült okosak, viszont aki továbbra is azon pampog, hogy egy chippendale fiú egy szál faszban szaladgál a tévében, annak szívből javaslom, hogy nézze meg a többi csatorna kínálatát, az ugyanis sokkal lehangolóbb ezer Való Világnál.

Ameddig a Való Világ bevallottan arra épít, hogy jól szórakozzunk együgyű, de általában kedves fiatalokon, addig a Tényekben híradó címén nyom a TV2 annyi értelmetlen hülyeséget és hazugságot, amikből már két éve is verset lehetett faragni.

Ameddig azon pampogunk, hogy VV Reni csak most jött rá, miért mássalhangzó a mássalhangzó, addig az állami pénzeken felhizlalt propagandasajtó címlapon vonja kétségbe a nyár közepén, hogy káros lenne az UV-sugárzás. 

VV Csokit agysérültnek tartjuk, amiért megígérte, hogy a villában is néger lesz, de az nem zavaró, hogy Nógrádi György előadáson viccelődik azon, hogy szívesen dugna szép migráns nőket?

Zavar, hogy VV Józsi nem tud értelmesen kommunikálni, miközben egy olyan pártot választunk meg harmadszorra is, aminek az alelnöke néha beszélni sem tud, de ha mégis sikerül neki, akkor sincs semmi értelme az összerakott mondatainak?

Miközben a Való Világ szereplőin a szép magyar nyelvet kérjük számon, miért nem zavarja az ország 47 százalékát, hogy a kormánypárt ötös számú tagkönyvének birtokosa egy másik tévében fonalférgez, alkoholista faszoz le bárkit, akivel épp baja van a gazdáinak? 

Szabadon választott parlamenti közvetítés megtekintése sokkal nagyobb lelki sérülést okoz egy egészséges embernek, mint egy Való Világ-rész. Az utóbbi ugyanis csak egy műsor, az előbbin viszont elvileg az ország elitje mutatja be, milyen tökéletesen sikerült hozzáigazítani munkájuk minőségét a Való Világhoz.

Szóval kiről vegyen akkor a gyerek példát? Az már rég rossz, ha a fiatalok a tévéből vagy reklámokból akarnak példát venni, de ha fegyvert tartanának a fejemhez választásra kényszerítve, akkor én személy szerint jobban örülnék neki, ha a gyerekem majd VV Somára hasonlítana mondjuk Rogán Antal helyett. 

Nem azért, mert bármelyiküket ideális példaképnek tartom, de hát senki ne próbálja nekem bemagyarázni, hogy nem jobb egy őszinte bolond Rogán Antalnál.

Tetszett a cikk? Ha kérsz még ilyeneket, iratkozz fel a Reggeli fekete nevű hírlevelünkre! Hetente háromszor küldjük!

 
Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől
Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek